Afra saraçoğlu krizi! Mert Ramazan ve Kubilay Aka birbirirne girdi

Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka Afra Saraçoğlu nedeniyle birbirine girdi.

Afra saraçoğlu krizi! Mert Ramazan ve Kubilay Aka birbirirne girdi

Geçtiğimiz gece yapılan bir partide samimi tavırlar sergileyen Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu Kubilay Aka'yı rahatsız etti. Mert Yazıcıoğlu ile yakın arkadaş olan Kubilay Aka, ikilinin samimiyetini görünce dostu için kavga etti. İkili arasındaki kavgaya mekandakiler müdahele etti. İşte tüm detaylar... Kubilay Aka, Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'le dostu için kavga etti! Kubilay Aka'nın Yalı Çapkını dizisiyle yıldızı parlayan Mert Ramazan Demir'le Afra Saraçoğlu yüzünden karşı karşıya geldiği öğrenildi.Geçen günlerde gerçekleşen OGM Pictures'ın partisinin ardından kalabalık bir oyuncu grubu başka bir mekanda eğlencelerine devam etti.

SAMİMİYETLERİNDEN RAHATSIZ OLDU

Gecede Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir'in partneri Afra Saraçoğlu'yla samimiyetinden rahatsız oldu.

MERT YAZICIOĞLU İÇİN KAVGA ETTİ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Aka, Mert Ramazan Demir'e bağırdı ve "Herkes hareketlerine dikkat edecek" dedi.

Ortam bir anda gerildi. Kavgaya Mert Ramazan Demir'in dizideki sağ kolu Ersin Arıcı da katıldı.Arıcı, Aka'ya tepki gösterdi. Araya girenler kavganın büyümesini engelledi.

MEKANDAKİLER AYIRDI

Mekandakiler daha sonra Kubilay Aka'yı aracına bindirip evine gönderdi.

Ayrıca Kubilay Aka ile Mert Yazıcıoğlu, "Aşk 101" dizisinde birlikte rol almışlardı.

arif-saracoglu1.webp

Mert Ramazan Demir ile başrolünü üstlendiği Yalı Çapkını diziyle bu sezonun en çok konuşulan oyuncularından olan Afra Yazıcıoğlu, yeni yaşını yakın dostları ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile kutladı.Sosyal medyayı aktif kullanan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, doğum gününden paylaşım yapmayı da ihmal etmedi. Saraçoğlu'nun partneri Mert Ramazan Demir ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu.

AYRILIK YAKIN

Bir sosyal medya kullanıcısının, "Afra farkında olmadan dizideki rol arkadaşının elini tutacak gibi olmuş... Ayrılık yakın!" yorumu dikkat çekti.

Dizideki partneri Mert Ramazan Demir'le yakıştırılan, Afra Saraçoğlu'nun bu hamlesi sosyal medyada gündem oldu.Daha sonra ortaya çıkan görüntülerde konuşma yapan Mert Yazıcıoğlu'nun "Aşkım doğum günün kutlu olsun, iyi ki varsın çok teşekkür ederim, çok heyecanlandım. Her şey istediğin gibi olsun sevgilim seni çok seviyorum" dediği, Afra Saraçoğlu'nun da "Ben de seni çok seviyorum" şeklinde karşılık verdiği ortaya çıktı.Ayrıca sosyal medya hesabından da paylaşımda bulunan Mert Yazıcıoğlu, "Güzelim, sevgilim. Hep böyle gül, seni çok seviyorum. İyi ki doğdun, iyi ki varsın" notunu yazdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin