Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlilik yoluna mı girdi

İş hayatındaki başarısıyla sık sık söz ettiren Acun Ilıcalı, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evleniyor mu iddiası var.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya evlilik yoluna mı girdi

Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı, sevgilisiyle zaman zaman sosyal medya sayfasından birlikte olduğu anlara dair paylaşımlarda bulunuyor.

Uzun süredir Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Acun Ilıcalı katıldığı etkinlikle ve davet törenlerine genelde sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile birlikte katılıyor.

Katıldıkları organizasyonlarda objektiflere poz veren ikilinin mutlulukları yüzlerinden okunuyor. Mutlu bir aşk yaşayan Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya ilişkisinde yeni bir gelişme yaşandı.

BÜYÜK SÜPRİZ

Altunkaya ile hiç ayrılmayan Acun Ilıcalı önceki gün genç aşkına büyük bir doğum günü kutlaması yaptı. Sevgilisiyle aşk dolu pozlarını paylaşan ünlü isim "Duygularımı bugün kulağına söyledim herkes duymasın. Doğum günün kutlu olsun, her günümüz böyle mutlu olsun" notunu ekledi.

BU YAZ EVLİLİK

Ünlü televizyoncunun bu sözleri üzerine sevgilisine evlilik teklifi ettiği ve Altunkaya'nın teklifi kabul etmesiyle çifte kutlama yaptığı iddia edildi. Hatta çiftin bu yaz evleneceği de konuşulanlar arasında.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin