Acun Ilıcalı kızı Melisa’nın 9. yaş gününü kutladı: Küçük kızın elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı!

Ünlü televizyoncu ve yapımcı Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Melisa için doğum günü partisi verdi.

Acun Ilıcalı kızı Melisa’nın 9. yaş gününü kutladı: Küçük kızın elbisesinin fiyatı dudak uçuklattı!

 9 yaşına giren Melisa, doğum günü partisinde dünyaca ünlü bir markanın çocuk elbisesini giydi. Şeker pembesi elbisenin fiyatını öğrenenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.
Ailesine ve çocuklarına olan düşkünlüğüyle bilinen Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı ile olan evliliğinden dünyaya gelen 4'üncü kızı Melisa, 9 yaşına girdi. Ilıcalı, kızı Melisa'nın doğum günü için parti organize etti. Annesine benzerliğiyle dikkat çeken Melisa'nın giydiği elbise ise merak konusu oldu.

MELİSA’NIN ELBİSESİ 11 BİN TL DEĞERİNDE
Kızıyla çektirdiği fotoğrafları Instagram hesabından yayınlayan Acun Ilıcalı, "Canım kızım öyle tatlısın ki… Bugün bir yaş daha büyüdün. Allah sana hep güzel yaşlar nasip etsin, büyü ama hep babanın küçük prensesi ol" ifadeleri kullanıldı. Ilıcalı, kızı için yakın çevresini davet ettiği bir doğum günü organizasyonu düzenledi. 9 yaşına giren Melisa ise partide dünyaca ünlü bir markanın 11 bin 150 TL değerindeki pembe renkli elbisesini tercih etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin