2024 Burç yorumları! Yeni yılda Burçları neler bekliyor?

Burçlara ilgi duyanlar yeni yıla az bir zaman kala kendilerini nelerin beklediğini araştırmaya başladı. 2024 Burç yorumları! Yeni yılda Burçları neler bekliyor? İşte detaylar…

2024 Burç yorumları! Yeni yılda Burçları neler bekliyor?

2024’de girmeye artık sayılı günler kaldı. Astrolojiye merak duyanlar, burçlarla ilgilenenler kendilerini yeni yılda nelerin beklediğini merak ediyor ve bu konuda çeşitli mecralarda aramalar yapıyor. 2024 Burç yorumları! Yeni yılda Burçları neler bekliyor? Bütün ayrıntılar bu sayfada.

2024-burc-yorumlari-yeni-yilda-burclari-neler-bekliyor.webp

Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan), Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs), İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran), Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz), Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos), Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül), Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim), Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)’ndan oluşan ve çok sayıda insanın merakla takip ettiği burçları yeni yılda nelerin beklediğini merak konusu olmuş durumda.

Konuya ilgi duyanlar çeşitli kaynaklardan yaptıkları aramalarla bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Haber61 Köşe Yazarı Astrolog Banu Boz, 2024 yılında burçları nelerin beklediği ile ilgili yorumlarını paylaştı.

2023/11/25/astrolog-banu-boz-001.webp

İşte Boz’un 2024 burç yorumları.

2023/11/25/2024-koc-burcu.webp

2024 KOÇ BURCU

Zodyak’ın en şanslı burcu bu yıl sizsiniz. Tutulmalar size yeni kapılar açıyor ve siz, yeni bir gelecek kuruyor, yeni oluşumlar için fırsatlar yakalıyorsunuz. Ocak sonu hareketli dönem başlıyor. Görüş alanı belirliyorsunuz, şartlarınızda ve konumunuzu ilgilendiren alanlarda iyileşme ve şifa buluyorsunuz. Nisan ayı ile kişisel haklarınız yükselişe geçiyor. Mayıs ayı takip işleri içindesiniz. Bir hastalığınız varsa tedavi süreci size iyi geliyor. Yaz ayları bol bereket buluyorsunuz. Yılın mücadeleleri, gelecek belirleyeceğiniz projelerle ve güvenliğinizi ilgilendiren konularla ilişkili olacağını gökyüzü ön görüyor. Mayıs- Haziran arası hareketli ve etkin zaman içindesiniz. 2024 Merkür retroları size destek olacak. Önceden yapmış olduğunuz ve tamamlamaya fırsat bulamadığınız girişimlerinizi düzenleme ve bitirme adına fırsat yakalıyorsunuz. Koç burçları bu yılı değerlendirmeye bakın.

2023/11/25/boga-burcu-202411.webp

2024 BOĞA BURCU

Şubat ayı ile şartlarınıza çözüm geliyor. Mart ayı yenilikler belli oluyor ve hareketli zamana geçiyorsunuz. Sizi yükseltecek koşullarda görüş alanı belirlediğiniz Mayıs sonrası yeni haklar elde ediyorsunuz. Bol bereketli zamanlar Ağustos ile başlıyor. Yıl sonuna kadar destekleyen koşullar içindesiniz. Mücadele edeceğiniz konular toplumsal alanda ilerliyor. Haziran ve Temmuz arası oldukça aktif duruma geçiyorsunuz. Bir hastalık süreci içindeyseniz hastanelerle ilişkili gelişmeler öne çıkıyor. Bu yılın Merkür retroları, banka hesaplarınızda, yerleşim ve temel unsurlarınızı iyileştirme adına size toparlama şansı getiriyor. Boğa burçları, yılın ikinci yarısı size yarayacak. Bereketini değerlendirmeye alın.

2023/11/25/ikizler-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-ikizler-burcu.webp

2024 İKİZLER BURCU

2024 de İkizler burçları, yeni yılla birlikte bedenen koşturmak durumunda kaldığınız gelişmeler içindesiniz. Bağlantı halinde olduğunuz işleriniz var. Nisan ayında konu her ne ise aydınlanıyor ve bağlantı bitiyor. Haziran ayı ile hareketli döneme giriyorsunuz. Ağustos da belirleyeceğiniz görüş açısı ile yeni şartlara çözüm getiriyorsunuz. Belirlenen bedeller için yeni takip süreci başlıyor. Ağustos ile yeni haklar elde ediyorsunuz. 21 Temmuz ve 5 Eylül arası oldukça hareketli ve girişim gerektiren koşullar içindesiniz. Bu yıl Merkür retrolar; ortaklıklarınız, iletişim ve anlaşma gerektiren organize işlerinizde şimdiye kadar düzenleyemediğiniz konuları tamamlama fırsatı getiriyor.

2023/11/26/yengec-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-yengec-burcu.webp

2024 YENGEÇ BURCU

Yengeç burçları; 2024 Mayıs ayına kadar zorlanacaklar. Beklemek durumunda kalacakları mecburi zorunlu işler içindesiniz. Haziran ayı ile süreç aydınlanıyor. Temmuz ortaları hareket halinde olacağınız gelişmeler sizi bekliyor. Ağustos ile şartlarınıza çözüm geliyor ve size yeni yollar açılıyor. Ocak ayına kadar sizi zorlayacak bazı koşullara mecbur olabilirsiniz. Merkür retroları; şimdiye kadar büyüttüğünüz işlerinizi düzenleme fırsatı getirecek. Bu yıl mücadele edeceğini konular; ortaklı işler, banka hesapları ve profesyonel işlerinizde ilerleyecek. 5 Eylül-5 Kasım 2024 arası kişisel konumunuzla ilgili sizi zorlayan şartlar içinde olabilirsiniz. Bu zamanlarda yeni oluşumlar da önünüze çıkıyor.

2023/11/26/aslan-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-aslan-burcu.webp

2024 ASLAN BURCU

2024 Aslan burçları mayıs ayına kadar yön bulamıyorlar. Nisan ayı ile güvence altına almak zorunda oldukları ve koşturacakları işler içindeler. Haziran ayında kişisel koşullarınız için gelişmeleri bekleme durumuna geçiyorsunuz. Aslanlar bu yıl büyük bedellerin belirlendiği zaman içindesiniz. Haziran ortaları yeni oluşumlar, yeni şanslar içinde oluyorsunuz. Sizi ileriye taşıyacak bağlantılar öne çıkıyor. Ağustos ile içinde bulunduğunuz şartlar aydınlanıyor. Ekim ayı ile belli bir düzen oluşturuyor ve yılın sonunda birçok şeye çözüm getiriyorsunuz. Bu yıl Merkür retroları Ateş burçlarında olacak ve size destek verecek. Eskiden girişim yapıp elde edemediğiniz ya da organize olamadığınız işlerinizi yenileme fırsatı elde edeceksiniz. 13 Şubat 23 Mart 2024 arası tartışmalı ortamlara dikkat ediniz. Bu arada önemli fırsatlar elinize geçebilir. 5 Mayıs-10 Haziran arası haklarınızla ilgili gelecek belirleyen önemli zamanlar içinde oluyorsunuz.

2023/11/26/basak-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-basak-burcu.webp

2024 BAŞAK BURCU

2024 Başaklar, Bu yıl sizi zorlayacak. Haziran’a kadar, danışmanlıklar öne çıkıyor. Koşullarınızı belirleyecek olan süreçte eşlik etmek durumunda olacağınız gelişmeler içindesiniz. Yıl içinde gelecek belirleyen bazı haklar elde ediyorsunuz. Haziran sonrası, hareket etmek zorunluluğu içindesiniz. Temmuz ayı yapmış olduğunuz işlerde beklemeye geçiyorsunuz. Ağustos ayı ile güçlü bedeller belli oluyor ve bağlantı gerektiren işler öne geliyor. Yıl sonu konum ve şartlarınız aydınlanıyor. Bu yıl Merkür retroları, banka işlemlerinizle ilgili düzenlemeyi güncelleyecek. 23 Mart ve 1 Mayıs arası savaş ve hırsların gezegeni Mars, karşıt burcunuz Balık burcundan geçecek. Bu süre içinde tartışmalardan uzak durunuz ve ikilemde kaldığınız konulara dikkat ediniz. Başak burçları, siz her türlü zorluklara karşı alternatif çözümler getirecek güçtesiniz. Bu yıl işlerinize çözüm bulmak ve yoluna koymak için birileriyle hareket etmek durumunda olduğunuz şartların öncelikli durumda olduğunu gökyüzü ön görüyor. Sakin kalmaya çalışın derim.

2023/11/29/terazi-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-terazi-burcu.webp

2024 TERAZİ BURCU

2024 Terazi burçları, mayıs ayına kadar kişisel durumunuzu ilgilendiren konularda alternatif süreç belirleyerek şartlarınızı başka bir aşamaya geçirmek için bir çıkış noktası oluşturuyorsunuz. Haziran- Ağustos arası vermiş olduğunuz hizmetten fayda göreceğiniz zaman içinde olacaksınız. Temmuz ortaları, burcun son on gününde doğanlar hizmet vereceği bir sorumluluk alıyorlar. Ekim ortalarına kadar bedenen hareket etmeniz gereken koşullar sizi bekliyor. Ortaklı işlerinizde beklemek durumunda kaldığınız zaman içindesiniz. Kasım ayı şartlarınız belli oluyor ve siz önemli sorumluluklar alıyorsunuz. 1 Mayıs 9 Haziran 2024 tarihlerinde Mars, karşı eviniz olan Koç burcundan geçiyor. Bu günlerde danışmanlık gerektiren işlerinizde girişim yapabilir ve işlerinizi yükseltebilirsiniz. Bu günlerde tartışmalardan uzak durunuz. Bu yıl Merkür retroları sizin ilişkilerinizde etkin olacak. Nisan ayında gerçekleşecek olan Koç burcu Merkür retrosu geçmişte sizden saklanılan çok şeyi öğrenmenizi sağlayacak. Terazi burçları, bu yıl sizi farklı değişim sürecine götüren gelişmeler içindesiniz. Haziran sonrası hareket artıyor. Hizmetinizin karşılığını buluyor ve birçok şeye çıkış noktası oluşturuyorsunuz.

2023/11/29/akrep-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-akrep-burcu.webp

2024 AKREP BURCU

2024 Akrep burçlarına ağır sorumluluklar getiriyor. Hizmet vereceğiniz işler içinde olacaksınız ve süreç tüm seneye yayılacak. Bazı Akrepler iş başvurusu, tanıtım yapmak durumunda olabilirler. Bazıları, bir anlaşma imzalayabilirler. Bazıları evlenebilir. Sonuç ne olursa olsun. Akrepler bu yıl zorlanacaksınız. Mücadelenizi ailevi konular, yerleşim ve güvenliğiniz için vereceksiniz. 9 Haziran 21 Temmuz arası yükselen Akrep burçları hakları için mücadele verecekler. Radikal değişim zamanı. İlişikleriniz kişisel alanda ilerliyor. Haziran ile banka hesaplarınız başka aşamaya geçiyor. Bu arada Satürn Balık burcu transiti size destek olacak. Özellikle Akrep burcunun ortalarında doğanların hayatları yeniden reforme ediliyor. Merkür retroları; profesyonel işlerinize ve maddi kaynaklarınıza düzenleme getiriyor. 24 Nisan da gerçekleşecek dolunay, hizmetinizin karşılığı gelirinizi netleştiriyor. 1 Kasım yeni ayı ile yeni kalıcı fırsatlar yakalıyorsunuz. Akrep burçları, bu yıl yükünüz ağır. Şartları zorlamamakta fayda var.

2023/11/29/yay-burcu-2024-11.webp

2024 YAY BURCU

Yay burçları; 2024 ün ilk yarısı iş takibi içinde bir şeylerin peşinden koşturuyorsunuz. Maalesef bu yıl bir düzen oluşturamıyorsunuz. Zaman zaman ödülleriniz olsa da Yay lar, şartlar sizi yoruyor. Haziran ayı ile Jüpiter karşıt burcunuz İkizlere geçiyor. Birlikte hareket edeceğiniz kişiler ve danışmanlıklarınızdan destek bulabileceğiniz zaman içindesiniz. 2024 Mayıs dolunayı, düzensiz giden süreci biraz olsa sonlandırma aşamasına taşıyor. Ağustos ve Eylül arası Marsın kışkırtıcı etkisine dikkat etmelisiniz. Bu zamanlarda sakin kalmakta fayda var. İlişkiler alanında Venüs sizi geri çekiyor ve daha temkinli davranmanızı sağlıyor. 2024 Aralık yeni ayı, gelişmelerde çıkış notası oluşturacak süreci başlatıyor. Koç-Terazi burcu tutulmaları destek çıksa da Satürn Balık transiti sizi zorlayacak. Neyse ki Merkür retroları girişimlerinizde eksikleri tamamlamanız için bazı fırsatları geri getiriyor. Kasım ayında burcunuzda geri harekete geçecek olan Merkür, toparlanma adına size iyi gelecek. Yay burçları, anlaşılan bu yıl düzen kurmakta zorlanıyorsunuz.

2023/12/02/oglak-burcu-2024.webp

2024 OĞLAK BURCU

Bu yılın kahramanı siz Oğlak burçlarını neler bekliyor derseniz? Mars’ ın enerjisi ile 2024 yılına hareketli giriyorsunuz. 23 Mart’ a kadar maddi kaynaklarınız için girimlerinizde bereketli günler içindesiniz. Bu yıl girişim ve emek gerektiren gelişmeleri güvenliğiniz ve ailevi konularda yaşıyorsunuz. Ağustos ayında finansal konulara ve banka hesaplarınızla ilgili düzenleme içindesiniz. Temkinli olmanız gereken bir zamandan geçiyorsunuz. 2024 Merkür retroları; finansal konular, sizi zorda bırakan zorlu koşulları düzenliyor. Oğlak burçları Haziran ve temmuz ayları sizin için olağanüstü zamanlar. Burcunuzda gerçekleşecek olan dolunay, şimdiye kadar baskılanan süreci adeta patlatıyor.

2023/12/02/kova-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-kova-burcu.webp

2024 KOVA BURCU

Kovalar; 2020 ile hayat şartlarınız önemli değişim sürecine girdi. Yeni sorumluluklar aldınız. Bazı Kovalar yer değişimi yaşadılar. Oldukça zorlayıcı zamanın içinden geçtiniz. Kova burçları, bu yıl aşk ve birliktelik size iyi gelecek. Şubat ayı içinde yolculuk yapabilirsiniz. Mücadele gerektiren oluşumlar ocak ayı ile yönetim ve bürokratik konular üzerinden ilerliyor. 13 Şubat 24 Mart arası Mars sizi harekete geçiyor. Size bol bereket getirecek ve yükseltecek olan zamanı iyi değerlendirmeye almalısınız. Yükselen Kovalar, maddi kaynaklarınızla ilişkili yeni temeller atma dönemindesiniz. Önümüzdeki üç yıl finansal kaynaklarınız değişiyor ve yeni temeller oluşuyor. Şubat ayında gerçekleşecek olan yeni ay ile kişisel konumunuzu ilgilendiren gelişmelere yeni takip süreci geliyor. Nisan ayına kadar Kova ve yükselen Kovalar kişisel konumlarını değiştirmek ve düzenlemek adına önemli zamanlardan geçiyorsunuz. Bu yıl psikolojik olarak değişim yaşayacağınız koşullar içindesiniz. Ağustos ile emek vererek ilerleyen işleriniz tamamlanıyor. Bağlantı kuracağınız ortaklı işleriniz yine ağustos ayı ile netlik kazanıyor. Ortaklıklarınızda daha temkinli ilerliyorsunuz. 2024 yılının Merkür retroları, girişim yapmış olduğunuz işlerinizde toparlama süreci oluşturuyor. Proje ve gelecek belirleyen ortaklı anlaşmalarınızda haklarınızı düzenliyorsunuz. Bu yıl kişisel konumunuzu var etmek için girişim ve mücadele içindesiniz. Kova burçları, siz Zodyak’ın geleceği, dâhileri ve en akıllı delilerisiniz. Siz iyi bir ekip insanı ve ileri çağlardan ışınlanmış bilgi dolu kişilersiniz. Yeni yıl size ihtiyacınız olan şeyleri getirsin.

2023/12/02/balik-burcunu-2024te-neler-bekliyor-2024-balik-burcu.webp

2024 BALIK BURCU

2024 yılı Balıkları iyileştirecek. Balıklar, ocak ayında oldukça hareketlisiniz. Hastane işleri olanlar düzen oluşturmak için belli program oluşturuyorlar. Şubat ayı kişisel haklarınızla ilgili oluşumlar içindesiniz. Konum ve şartlarınızda iyileşme oluyor. Mart ayı seyahate çıkabilirsiniz. Takip etmeniz gereken işleriniz öncelikli durumda geçiyor. Ve size aşk var. Nisan ayı ile ilişkilerinizdeki gelişmeleri başka bir aşama taşıyorsunuz. Yeni bir görüş alanı oluşturuyor ve mayısa kadar bereketli döneme giriyorsunuz. İyi değerlendirmeye bakınız. Şanslı günler size iyi geliyor. Ekim ve Aralık arası kişisel durumunuzu başka aşamaya taşımak için emek vereceğiniz günler içinde olacaksınız. Balık burçları bu yılın Merkür retroları geçmiş de yapmış olduğunuz girişimlerinizi yeniden düzenleme adına size destek veriyor. Nisan ortalarında burcunuzda Mars ve Satürn kavuşumda olacak ve bu süreç yeni oluşumları başlatacak. Uzun vadeli zorlanacağınız ve bir düzen içinde ilerleyecek olan gelişmeler bazı blokajları da beraberinde getirebilir dikkatli olmalısınız. Bu yıl girişim ve mücadele içinde olduğunuz alan sizin güvenliğiniz ve özel alanınızla ilgili konularda ilerliyor. Balık burçları; zorlayan, kısıtlayan fakat yeniden form veren zamanın temsilcisi Satürn 2023- 2026 arası burcunuzda kalacak ve sizin hayat standartlarınızı yeniden reforme edecek. Zor zamanlar içindesiniz. Birçok Balık burcu yeni sorumluluklar alıyor. Rahat olun. 2024 ortaları size bereket getirecek ve birçok probleminize de çözüm getirecek zaman içinde olacaksınız. İyi değerlendirmeye bakın derim.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler