2023 Survivor ilk yarışmacısı belli oldu! 2023 Survivor yarışmacıları kimler olacak? İşte 2023 Survivor kadrosu

2023 Survivor’da yarışacak yarışmacılar merak konusu olurken ilk yarışmacı için açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi.

2023 Survivor ilk yarışmacısı belli oldu! 2023 Survivor yarışmacıları kimler olacak? İşte 2023 Survivor kadrosu

TV8 ekranlarının en çok izlenen programlarından olan Surivor için bu sene birçok isim yarışacak. Peki 2023 Survivor yarışmacıları kimler?

Fenomen isimler bu sene Survivor parkurunda yarışacak. Survivor 2023 ünlüler ve gönüllüler takımının isimler kimler olacak? İşte bütün detaylar haberimizde…

Yarışmacılar içerisinde Merve Boluğur’un olacağı söylentilerinin ardından Acun Ilıcalı’dan ilk açıklama geldi. Yeni sezon için heyecanlı paylaşımlarını sürdüren Ilıcalı, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, ünlüler takımında yarışacak olan ilk ismin Berdan Mardini olacağını söyledi.

Aynı zamanda Survivor ünlüler kadrosu için iddia edilen birçok isim var. Bunlardan ilki Arda Kural, Furkan Kızılay, Hakan Hatipoğlu, Merve Boluğur ve Semih Öztürk.

Berdan Mardini Kimdir?

5 Kasım 1978 tarihinde Diyarbakır'da doğdu. Berdan Mardini, babasının devlet memuru olması nedeniyle çocukluğunu farklı şehirlerde geçirdi. Ailesi aslen Mardinlidir. Diyarbakır'da başladığı ilkokul eğitimine Isparta'nın Gelendost ilçesinde devam eden Berdan Mardini, o yıllarda tiyatro ve müzik gibi faaliyetlere ilgilendi, ses yarışmasına katıldı. Babasının emekli olmasından sonra ailesi ile birlikte İstanbul'a yerleşen Mardini, lise eğitimini İstanbul Avcılar'da Süleyman Nazif Lisesi'nde sürdürdü.

Berdan Mardini, babasının açtığı tekstil atölyesinde çalıştı. Berdan Mardini, tesadüf eseri bir eğlence mekânından şarkı söylemesinin ardından müzik dünyasına adım atmış oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Magazin