Vakfıkebir Festivali Start Alıyor

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesini, 3, 4, 5 Ağustos arasında yapılacak 5. Ekmek ve Kültür Festivali'nin heyecanı sardı.Vakfıkebir'de geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3- 4- 5 Ağustos tarihlerinde 5.si yapılacak Ekmek ve Kültür Festivali'nde birbirinden ünlü

Vakfıkebir Festivali Start Alıyor


Trabzon'un Vakfıkebir ilçesini, 3, 4, 5 Ağustos arasında yapılacak 5. Ekmek ve Kültür Festivali'nin heyecanı sardı.

Vakfıkebir'de geleneksel hale getirilen ve bu yıl 3- 4- 5 Ağustos tarihlerinde 5.si yapılacak Ekmek ve Kültür Festivali'nde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alırken, ziyaretçi sayısının geçen yıllara oranla daha da artacağı kaydedildi.

Festival, önceki yıllarda olduğu gibi Gülbahar Hatun'un Vakfıkebir İskelesi'ne çıkışının temsili olarak canlandırılmasıyla başlayacak. Trabzon Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde katılımcıların şehir merkezinde tur atmasının ardından Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na Festival Çelengi sunulacak ve aynı yerde misafirlere tereyağlı ekmek ikramında bulunulacak. Daha sonra şehrin çeşitli merkezlerinde kültürel etkinlikler yapılacak .

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat