TRT Sanatçıları Trabzon’u coşturdu

TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’nin bu seferki durağı Trabzon oldu.

TRT Sanatçıları Trabzon’u coşturdu

Türkiye’nin çeşitli illerinde yapılan ve TRT Radyo Dairesi Başkanlığı koordinesinde gerçekleştirilen ‘TRT Sanatçıları Şehir Konserleri’nin bu seferki durağı Trabzon oldu. Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’ndeki konser muhteşem bir kalabalık önünde yapıldı.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve eşi Şenay Ustaoğlu hanımefendi, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Ortahisar Kaymakamı Gürkan Demirkale, TRT Radyo Dairesi Başkanı Hamit Yaz, TRT Trabzon Müdürü Sami Serdar Şişman, TRT Trabzon Radyo Müdürü Yavuz Üçüncü ve çok sayıda katılımcının izlediği programın sunuculuklarını Ayfer Durak ve Hakan Urgancı yaptılar.

TRT Ankara, İstanbul ve İzmir Radyosu sanatçılarının yer aldığı muhteşem geceyi TRT’nin deneyimli şeflerinden Mustafa Acar yönetti.

TRT Müzik kanalının yanı sıra TRT Türkü ve TRT Nağme radyolarından da canlı olarak yayınlanan programda Özlem Ünger, Ezgi Azizoğlu Çiğiltepe, Ünal Sofuoğlu, Tuğba Ger, Hüseyin Balcı, Tuncay Kemertaş, Ayfer Er, Esra İçöz, Nevra Günay ve Suat Erdil sahne aldılar.

Programın sonunda Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu TRT Radyo Dairesi Başkanı Hamit Yaz’a çiçek takdim ederken Başkan Yaz da, Vali Ustaoğlu’na TRT’nin nostaljik radyosunu hediye etti. Vali Ustaoğlu ve başkan Yaz daha sonra çiçekleri başta koro şefi Mustafa Acar olmak üzere tüm orkestra ekibi ve solistlere takdim ederek güzel gece için tebrik ettiler.

trt-sanatcilari-trabzonu-costurdu.jpeg

trt-sanatcilari-trabzonu-costurdu-001.jpeg

trt-sanatcilari-trabzonu-costurdu-002.jpeg

trt-sanatcilari-trabzonu-costurdu-003.jpeg

trt-sanatcilari-trabzonu-costurdu-004.jpeg

trt-sanatcilari-trabzonu-costurdu-005.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat