Trabzon'un Tarihine Yolculuk: "Trabzon'un Dar Sokaklarında-2" Raflarda

Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız'ın "Trabzon'un Dar Sokaklarında-2" kitabı çıktı. Trabzon tarihi ve renkli karakterlerin hikayeleri anlatılıyor.

Trabzon'un Tarihine Yolculuk: "Trabzon'un Dar Sokaklarında-2" Raflarda

Trabzon'un asırlık tarihini ve bu tarihi şekillendiren renkli karakterlerin hikayelerini anlatan Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız'ın "Trabzon'un Dar Sokaklarında-2" isimli kitabı, okuyucularla buluştu. İstanbul'da bir yayın kuruluşu tarafından basılan ve Trabzon Kıyı Yayınları'nın desteğiyle yayımlanan bu eser, yazarın üç yıl önce çıkan ve büyük beğeni toplayan "Trabzon'un Dar Sokaklarında-1" isimli kitabının devamı niteliğinde.

trabzonun-tarihine-yolculuk-trabzonun-dar-sokaklarinda-2-raflarda-003.webp

220 sayfalık bu yeni kitap, Trabzon ve çevresindeki yaşamın zengin dokusunu, şehrin dar sokaklarında yaşayan insanların hüzün, trajedi, gözyaşı, kahkaha ve dram dolu hikayeleri aracılığıyla anlatıyor. Beşyıldız, okurlarını bir zaman yolculuğuna çıkararak, Trabzon'un sokaklarında gezintiye çıkarmayı ve anıları tazelemeyi hedefliyor.

"Trabzon'un Dar Sokaklarında-2", edebiyat müzelerinden, kütüphanelerden, Trabzon ile bağlantılı dernekler, sivil toplum kuruluşları, cemiyetler, spor kulüpleri, kültür ve sanat dernekleri, sosyal kuruluşlar ve vakıflar dahil olmak üzere geniş bir alanda yer alması gereken önemli bir eser olarak nitelendiriliyor.

Kitap, Trabzon'da Akyazı-Papara Park Stadyumu'nun doğu tribünü altında, Atatürk Alanı'nda belediyenin eski binasının altında, Bankalar Caddesi'ndeki Sadri Şener Halkla İlişkiler Sosyal Tesisleri'nde bulunan TS CLUB mağazalarından temin edilebilecek. Ayrıca İstanbul'un Ümraniye, Beylikdüzü ve Başakşehir semtlerindeki TS CLUB mağazaları ve Ankara'da ANKAmall'daki TS CLUB mağazasında da kitaba ulaşılabilecek. Trabzon Uzun Sokak'taki Akademi Kitabevi ve Saray Çarşısı'ndaki RA Kitabevi de kitabı satışa sunan diğer adresler arasında.

Okurlar, www.trabzonspor.com.tr internet adresi üzerinden de kitabı sipariş edebilir ve adrese kargo seçeneğiyle evlerine teslim alabilirler.

Turgay Beşyıldız, okurlarına iyi, sağlıklı ve keyifli okumalar dilerken, emeğe gösterilecek saygı için şimdiden teşekkürlerini iletiyor.

trabzonun-tarihine-yolculuk-trabzonun-dar-sokaklarinda-2-raflarda.webp

trabzonun-tarihine-yolculuk-trabzonun-dar-sokaklarinda-2-raflarda-001.webp

trabzonun-tarihine-yolculuk-trabzonun-dar-sokaklarinda-2-raflarda-002.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat