Trabzon'da “Şekspir’in Suçu Ne?” oyunu ilgi görüyor! O Bizim Juliet

Gugulumdakiler Tiyatrosu bu yıl perdeye koyduğu “Şekspir’in Suçu Ne?” isimli oyun ile izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Trabzon'da “Şekspir’in Suçu Ne?” oyunu ilgi görüyor! O Bizim Juliet

“Şekspir’in Suçu Ne?” kapalı gişe izleyiciyle buluşmaya devam ederken izleyici tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Gugulumdakiler Tiyatrosu bu yıl perdeye koyduğu “Şekspir’in Suçu Ne?” isimli oyun ile izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. 2023 – 2024 tiyatro sezonuna iyi bir başlangıç yapan tiyatro ekibi hafta sonu Trabzon Büyükşehir Belediyesinin sanat etkinlikleri kapsamında Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde izleyiciyle buluştu. Uzun süredir kapalı gişe olarak devam eden “Şekspir’in Suçu Ne?” oyunu burada da tiyatro severler tarafından ilgiyle karşılandı. İzleyicilerin yeniden aynı oyunu izlemek istediklerini de dile getirdiler dikkatten kaçmadı.

trabzonda-sekspirin-sucu-ne-oyunu-ilgi-goruyor-o-bizim-juliet.webp

Zorluoğlu’nun Trabzon Tiyatrosuna katkısı büyük

Oyunun yazarı ve aynı zamanda oyuncusu Şükrü Üçüncü, “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyorum. Sanata ve bilhassa Trabzon tiyatrosuna vermiş olduğu destekten dolayı. Kültür Daire Başkanlığımızın son yıllarda Hamamizade de yapmış olduğu etkinlikler şapka çıkarılacak nitelikte. Neredeyse atıl pozisyonda olan Hamamizade’yi pandemiden sonra canlandırdılar. Şehrin sanatına katma değer kattılar, uzun dönem böyle devam etmesini umuyoruz. Oyunumuzu sezon sonuna kadar izleyiciyle buluşmaya devam edecek. İzlemeyen herkesi oyunumuza bekleriz. ” ifadelerine yer verdi.

trabzonda-sekspirin-sucu-ne-oyunu-ilgi-goruyor-o-bizim-juliet-001.webp

13 Aralık’ta kaçıranlara

Gugulumdakiler Tiyatrosu Genel Sanat yönetmeni Adnan Taç, “ Bizler bu şehirde sanat alanında çalışmalar yaparak kentin bir bölüm dinamiklerini ayakta tutmaya çalışıyoruz. Bu sezon bizim ve Trabzon Tiyatrosu iyi geçiyor. İzleyicilerden bilhassa ilgi görüyoruz ve bunun böyle devam etmesini umuyoruz.” dedi.

trabzonda-sekspirin-sucu-ne-oyunu-ilgi-goruyor-o-bizim-juliet-002.webp

“Şekspir’in Suçu Ne?” 13 Aralık Çarşamba günü saat 20.00’da Hüseyin Kazaz Kültür Merkezinde izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Oyunun kadrosunda Hüseyin Sabri Kurtuldu, Şükrü Üçüncü ve Serpil Dere bulunuyor.

trabzonda-sekspirin-sucu-ne-oyunu-ilgi-goruyor-o-bizim-juliet-003.webp

trabzonda-sekspirin-sucu-ne-oyunu-ilgi-goruyor-o-bizim-juliet-004.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat