Trabzon'da keman, gitar kursu

Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Kalkınma Mahallesi'ndeki Gençlik ve İletişim Merkezinde daha önce kadınlara yönelik bilgisayar kursu açıldığı anımsatıldı. Bilgisayar kursunun yanı sıra her yaştaki kişiler için keman ve gitar kursu açı

Trabzon'da keman, gitar kursu

Belediye Basın Bürosundan yapılan yazılı açıklamada, Kalkınma Mahallesi'ndeki Gençlik ve İletişim Merkezinde daha önce kadınlara yönelik bilgisayar kursu açıldığı anımsatıldı.

Bilgisayar kursunun yanı sıra her yaştaki kişiler için keman ve gitar kursu açılacağı ifade edilen açıklamada, kurslara katılmak isteyenlerin 15 Aralık'a kadar Kalkınma Mahallesi'ndeki Gençlik ve İletişim Merkezine başvurmaları gerektiği belirtildi.

Merkezde ücretsiz internet hizmetinin yanı sıra aerobik, step ve tekvando kurslarının devam ettiği kaydedilen açıklamada, Karadeniz Teknik Üniversitesi Kitap ve Sosyal Araştırmalar Kulübü üyesi öğrencilerin, maddi sıkıntısı olan ilköğretim öğrencilerine ücretsiz olarak Gençlik ve İletişim Merkezinde kurs verdiği de ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat