Trabzon’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası muhteşem başladı

Trabzon'da ‘Gönül Tezenesi’nden konseri büyük beğeni topladı, ayakta alkışlandı.

Trabzon’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası muhteşem başladı

Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda Ortahisar Halk Eğitimi Merkezi Türk Halk Müziği korosu tarafından düzenlenen ‘Gönül Tezenesi’nden konseri büyük beğeni topladı, ayakta alkışlandı.

31 Mayıs-02 Haziran arası kutlanan ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ etkinlikleri kapsamında edebiyat öğretmeni Eyüp Köse’nin sunduğu, müzik öğretmeni şef Yıldıray Cihanoğlu’nun muhteşem yönettiği program adeta nefesleri kesti.

trabzonda-hayat-boyu-ogrenme-haftasi-muhtesem-basladi.jpeg

Bölge Adliye Mahkemesi 3.Ceza Dairesi Başkanı Fatih Aksoy, İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş, Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç, Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Coşkun Dilber, kamu kurum amirleri, müzik dernek başkan ve yöneticileri, öğretmenler ve çok sayıda davetlinin izlediği nefis konserde birbirinden eşsiz türküler seslendirildi.

Programda Ahu Ünver, Sema Erenel, Hatice Kara, Havva Yıldırım Durmuş, Mustafa Kaan Demirci, Meryem Kurnaz Çiçek, Gökşen Terzi, Aysen Makuloğlu, Alev Karadavut ve Vecdi Çiftçi de solo performanslarıyla göz doldururken, gerek saz ekibi gerekse koristler salonu dolduran izleyicilere keyifli dakikalar yaşattılar.

trabzonda-hayat-boyu-ogrenme-haftasi-muhtesem-basladi-3.jpeg

İl Milli Eğitim Müdürü Evren Görmüş çok güzel bir program izlediklerini belirterek emeği geçenleri tebrik etti, koro şefi Cihanoğlu’na çiçek takdim etti. Gecede ayrıca protokol üyeleri de tüm koro ve saz elemanlarına gecenin önemine binaen çiçek verdiler.

trabzonda-hayat-boyu-ogrenme-haftasi-muhtesem-basladi-4.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler