Karadeniz'e hayran kaldı

Ordu'nun Fatsa ilçesi Yalıköy beldesinde "Denizcilik ve Kabotaj Bayramı" etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz sevenlerini coşturdu. Yalıköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne alan şarkıcı Sinan Yılmaz'ın ardından Tü

Karadeniz'e hayran kaldı

Ordu'nun Fatsa ilçesi Yalıköy beldesinde "Denizcilik ve Kabotaj Bayramı" etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü şarkıcı Oğuz Yılmaz sevenlerini coşturdu.

Yalıköy Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne alan şarkıcı Sinan Yılmaz'ın ardından Türk halk müziğinin ünlü seslerinden Oğuz Yılmaz konser verdi. 'Gelmezsen Gelme' isimli hareketli şarkısıyla konserine başlayan Oğuz Yılmaz, Karadeniz'in doğasıyla ve deniziyle muhteşem bir bölge olduğunu belirterek, "Ben askerliğimi de Karadeniz'de yapmıştım. O zaman da bölgeden çok etkilenmiştim. Şimdi gördüm ki Karadeniz daha güzel bir yaşam merkezi haline dönüşmüş. Karadeniz'de yaşadığınız için kendinizi
cennette yaşıyor sayın" dedi.

Sanatçı Oğuz Yılmaz, Ordu-Fatsa yolu trafiğinin Bolaman-Perşembe otoyoluna geçiş yapması nedeniyle sessizliğe bürünen sahil karayolu trafiği ile ilgili de turizm meraklılarına çağrıda bulunarak, "Karadeniz'e gelen ve bu bölgeden yolu geçen çok acil işi yoksa sahil trafiğini kullansın. Sahil trafiğini kullanarak doğanın ve denizin muhteşem güzelliğini görsün" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat