KA-FEM soğuk geceyi türkülerle ısıttı…

KA-FEM Türk Halk Müziği Elemanları muhteşem bir konser düzenlendi.

KA-FEM soğuk geceyi türkülerle ısıttı…

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl başlatılan Kültür-Sanat Etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. 

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde 2022 Kültür-Sanat etkinlikleri arasında her ay belirli günlerde konser, söyleşi ve tiyatro gösterileri düzenleniyor. Trabzon’da faaliyet gösteren tiyatro gruplarının yanı sıra müzik dernekleri de birbirinden güzel konserler vererek iki yıl ara verilen sanat etkinliklerini yeniden canlandırmanın keyfini yaşıyor.

KA-FEM soğuk geceyi türkülerle ısıttı…

Önceki akşam kısa adı KA-FEM olan Karadeniz Folklor ve Müzik Eğitimi Gençlik Spor Kulübü Derneği Türk Halk Müziği Elemanları muhteşem bir konser düzenlendi. Şef Lütfiye Gamze Demirkır yönetimindeki KA-FEM THM Topluluğu birbirinden güzel türkülerle soğuk geceyi ısıtırken, salonu dolduran türkü dostları da saz sanatçıları ve solistleri ayakta alkışladı. İki bölüm halinde gerçekleştirilen programın sonunda koro şefi Demirkır’a çiçeği ve plaketi Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Metin Şahin ve KA-FEM Derneği Başkanı Ali Adanur tarafından birlikte verildi. 

KA-FEM soğuk geceyi türkülerle ısıttı…

Adanur yaptığı konuşmada iki yıl verilen aranın ardından yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Sizleri ve bu sahneleri çok özlemiştik. Trabzon Büyükşehir Belediyesi bu yıl çok güzel bir işe imza attı. Tüm dernekler neredeyse bir çatı altında birleşti. Bizlerin sizlerle yeniden buluşmasına vesile oldu. Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu olmak üzere tüm ekibine bu vesile ile teşekkür ediyorum. Ayrıca bu akşam bizleri yalnız bırakmayan Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Metin Şahin’e de teşekkür ediyorum. Sıkıntılı bir sürecin ardından kısıtlı imkanlarla bu programın ortaya çıkmasına vesile olan tüm arkadaşlarımı da yürekten kutluyor, tebrik ediyorum” dedi.

KA-FEM soğuk geceyi türkülerle ısıttı…

Gecenin en güzel fotoğrafı ise koro şefi Lütfiye Gamze Demirkır’ın eşi ve kızı ile aynı sahneyi paylaşması oldu. Demirkır eşi ile düet yaparken, kızının babasıyla söylediği türküyü yönetti.

Üçlü, salonu dolduran izleyicilerin büyük alkışını aldı.

KA-FEM soğuk geceyi türkülerle ısıttı…

KA-FEM soğuk geceyi türkülerle ısıttı…

KA-FEM soğuk geceyi türkülerle ısıttı…
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat