Avrasya Sirki Rize'de

Rize'de gösteri yapan Avrasya Sirki izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılanırken, 4 metrelik Piton yılanıyla yapılan gösteri küçük yaştaki seyircilere korkulu anlar yaşattı.Rize Sahil Dolgu Alanı'nda kurulan çadırda Avrasya Sirki tarafından yapıla

Avrasya Sirki Rize'de

Rize'de gösteri yapan Avrasya Sirki izleyiciler tarafından büyük beğeniyle karşılanırken, 4 metrelik Piton yılanıyla yapılan gösteri küçük yaştaki seyircilere korkulu anlar yaşattı.

Rize Sahil Dolgu Alanı'nda kurulan çadırda Avrasya Sirki tarafından yapılan gösterileri her yaştan Rizeli büyük beğeniyle izledi.

Aralarında Rize Valisi Kasım Esen ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Erol Çelik'in de bulunduğu çok sayıdaki izleyici, yapılan gösterileri büyük bir dikkat ve merakla izledi. İp cambazları ve akrobatların yaptığı tehlikeli gösteriler nefes keserken, 4 metre boyundaki pitonla yapılan gösteri küçük yaştaki seyircileri korkuttu.

Avrasya Sirki'nin gösterilerine önümüzdeki günlerde de devam edeceği kaydedildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel