Kral 101 Okey Türk Oyuncuların Beğenisine Sunuldu

Asya mobil oyun sektöründe yakaladığı başarılar sonrasında ilk kez farklı bir pazara açılmayı düşünen geliştirici ekip Magic Square’in hedefinde Türkiye mobil oyun sektörü var.

Kral 101 Okey Türk Oyuncuların Beğenisine Sunuldu

Türk oyuncuların severek oynadıkları masa oyunu 101 Okey’i benzersiz özellikler ile donatarak akıllı telefon ve tabletlerimize taşıyan geliştirici ekip, yeni oyunları Kral 101 Okey’in Türkiye’de oyuncular tarafından çok sevileceğine ve başarıyı yakalayacağına emin.

Kral 101 Okey Türk Oyuncuların Beğenisine Sunuldu

101 Okey’e dördüncü arama derdini ortadan kaldıran ve evinizin rahatlığında oturduğunuz veya uzandığınız yerden ücretsiz olarak 101 Okey oynama şansını Türk oyuncularına sunan Kral 101 Okey hem Android hem de IOS platformunda yayında.

İster arkadaşlarınızla isterseniz de oyunu oynayan diğer gerçek oyuncularla 101 Okey oynama keyfini sonuna kadar çıkarabileceğiniz oyunda, birçok benzersiz özellik de sizleri bekliyor.

Her gün ücretsiz olarak birçok ödül ve hediyenin oyunculara dağıtıldığı Kral 101 Okey, sade ve kolay kullanılabilir ara yüzü sayesinde oyunu oynayan tüm oyuncuların beğenisini şimdiden toplamayı başarmış gibi görünüyor.

Yine oyun içerisinde yer alan gelişmiş sohbet sistemi sayesinde oyuncular hem arkadaşlarıyla hem de diğer oyuncularla anlık olarak sohbet edebildikleri gibi yeni arkadaşlıklar da kurarak tanıştıkları yeni kişileri arkadaş listelerine ekleyebiliyorlar.

Eğlencenin ve rekabetin hiç hız kesmeden sürekli devam ettiği bu mobil oyunu, sizler de ücretsiz olarak akıllı telefon veya tabletlerinize indirerek hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantılar yardımıyla Kral 101 Okey’i hemen ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem