Akşehir’de yol ortasında kavga kanlı bitti: 2 yaralı

Konya’da iki sürücü arasında çıkan tartışma silahlı saldırıya dönüştü. Olayda 2 kişi ağır yaralanırken şüpheli kaçtı.
Akşehir’de yol ortasında kavga kanlı bitti: 2 yaralı

Konya’nın Akşehir ilçesine bağlı Kuşçu Mahallesi İmaret Sokak’ta meydana gelen olayda, iki sürücü arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek silahlı saldırıya dönüştü. Olayda Mustafa Yalçın (49) ile yanında bulunan Recep Yalçın ağır yaralandı.

GELİŞME
Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü

Edinilen bilgilere göre, plakası henüz belirlenemeyen beyaz renkli bir otomobil ile 63 YR 474 plakalı kamyonetin sürücüsü Mustafa Yalçın araçlarından inerek henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Silahını çekerek ateş açtı

Kavganın büyümesi üzerine beyaz otomobilde bulunan sürücü, yanında taşıdığı silahı çıkararak Mustafa Yalçın ve yanında bulunan Recep Yalçın’a ateş etti.

Saldırının ardından şüpheli, aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Yaralılar hastaneye kaldırıldı

Ağır yaralanan Mustafa ve Recep Yalçın, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan, olay sırasında trafikte seyir halinde olan bir aracın kaporta ve lastiğine de kurşun isabet ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.