Halil Falyalı silahlı saldırıda öldürüldü!

Kumarhaneci Halil Falyalı, Girne'de silahlı saldırıya uğradı. Falyalı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti

Sedat Peker'in iddiaları ile gündeme gelen kumarhaneci Halil Falyalı, Girne'de silahlı saldırıya uğradı.

Kuzey Kıbrıs basınının aktardığına göre saldırının ardından koruma şoförü olay yerinde hayatını kaybederken, Halil Falyalı ise ağır yaralı olarak Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Falyalı'nın burada hayatını kaybettiği bildirildi.

SEDAT PEKER'İN İDDİALARI

Falyalı, geçen Aralık ayında Turgut Katırcı isimli şahsın, çalıştığı kumarhaneden para çaldığı iddiasıyla, kumarhane çalışanları tarafından önce alıkonulması ardından da darp edilmesi ve zorla vekalet imzalatılması iddialarıyla ilgili başlatılan polis soruşturması kapsamında tutuklanmıştı. Şikayet geri çekilince Falyalı serbest bırakılmıştı.

Kıbrıs’ta uyuşturucudan temin edilen para trafiğinin merkezinde olduğu iddia edilen Halil Falyalı Kuzey Kıbrıs’ta geniş bir kumarhane ve yasadışı bahisçilik ağını kontrol ediyor. Sedat Peker, Halil Falyalı’nın uyuşturucu ticaretinin merkezinde olduğunu iddia etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem