Kısmetse Olur'da bir rezillik daha!

Kısmetse Olur'da, 'Görmedikleriniz ve Duymadıklarınız' başlığı altında Emre ve Şehmus kavgası yayınlanmıştı. Emre ve Şehmus'un tekme tokat kavga videosunun etkisi daha geçmemişken bir olay yaratacak video daha geldi. Bu seferki video Tuğçe ve Didem kavgasının perde arkasını gösteriyor. Tuğçe ve Didem'in saç saça baş başa kavga ettiği video da sosyal medyada çok konuşulacağa benziyor. İşte, Kısmetse Olur'un popüler gelin adaylarından Tuğçe ve Didem'in olay yaratan kavgası!

Önceki gün yayınlanan bölümlerde ise Kısmetse Olur'un damat adaylarından Şehmus, Emre ile yaşadığı kavganın ardından yarışmadan diskalifiye edilmişti. İkilinin kavga görüntüleri Kanal D'nin internet sitesinde yayınlandı.Tekme tokat birbirine giren yarışmacılar, diğer damat adaylarının araya girmesiyle ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Videolar