MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız kimdir?

AK Parti Şalpazarı'nı MHP'ye bıraktı ve belediye başkan adayı olarak Refik Kurukız'ı gösterdi. Refik Kurukız kimdir, özgeçmişi nasıldır? İşte detaylar

MHP Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Refik Kurukız kimdir?

Seçim sürecine girilirken belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Bu noktada adaylarını tek tek duyuran AK Parti Şalpazarı'nda aday göstermeyerek ve ilçeyi MHP'ye bıraktı. Belediye Başkan Adayı da mevcut başkan Refik Kurukız oldu. Refik Kurukız kimdir, kaç yaşındadır, eğitimi nedir? İşte hakkındaki detaylar

Refik Kurukız kimdir?

Refik Kurukız kimdir?

25 Şubat 1962 de Şalpazarı’nda doğdu. İlkokulu Kasımağzı’nda ortaokulu Şalpazarı’nda liseyi Beşikdüzü Ticaret lisesinde okurken ikinci sınıftan ayrılmak zorunda kaldı.

198’den beri Şalpazarı, Beşikdüzü bir dönemde İstanbul ve Kocaeli olmak üzere esnaflık yaptı. Halen kendi adına bir iş yeri 25 çalışanı olan Kurukız Ticaret Limited Şirketinin ortağı ve yönetim kurulu başkanıdır.

Çeşitli dernek vesivil toplumörgütlerinde yöneticilik yaptı. Milliyetçi Hareket Partisinde İlçe yöneticiliği, İlçe başkanlığı, İl delegeliği, Genel merkez delegeliği, İl yönetim kurulu üyeliği ve İl başkan yardımcılığı yaptı.

Evli ve altı çocuk babası ve bir torun sahibi olan Refik KURUKIZ 30 Mart 2014 pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçiminde Milliyetçi Hareket Partisinden Şalpazarı Belediye Başkanı seçildi.

5 yıldır bu görevi sürdüren başkan Kurukız 31 Mart 2024 'te yapılacak Yerel seçimlerde yeniden MHP Şalpazarı Belediye başkan Adayı olarak gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler