AK Parti Tonya Belediye Başkan Adayı Osman Beşel kimdir?

AK Parti Tonya'da belediye başkan adayı olarak Osman Beşel'i gösterdi. Peki Osman Beşel kimdir, ne iş yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar

AK Parti Tonya Belediye Başkan Adayı Osman Beşel kimdir?

Seçim sürecine girilirken belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Bu noktada adaylarını tek tek duyuran AK Parti'de Tonya Belediye Başkan Adayı mevcut başkan Osman Beşel oldu. Peki Osman Beşel kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapmaktadır? İşte detaylar

Osman Beşel kimdir?

Osman Beşel kimdir?

1959 yılında Tonya’nın Hoşarlı Mahallesinde doğdu. İlkokulu aynı köyde, ortaokulu Tonya’da, öğretmen okulunu Çorum’da okuduktan sonra 1980 yılında KTÜ Orman Mühendisliği ünvanıyla mezun oldu.

Orman Genel Müdürlüğü’nun muhtelif yer ve kademelerinde mühendislik ve yöneticilik görevlerinde bulunduktan sonra 30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli idareler Genel Seçimlerinde Belediye Başkanı olarak seçildi. Evli ve iki çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi