AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok kimdir?

AK Parti Çaykara'da belediye başkan adayı olarak Hanefi Tok'u gösterdi. Peki Hanefi Tok kimdir, ne iş yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar

AK Parti Çaykara Belediye Başkan Adayı Hanefi Tok kimdir?

Seçim sürecine girilirken belediye başkan adayları açıklanmaya devam ediyor. Bu noktada adaylarını tek tek duyuran AK Parti'de Çaykara Belediye Başkan Adayı yeniden mevcut başkan Hanefi Tok olacağı öne sürüldü. Peki Hanefi Tok kimdir, kaç yaşındadır, ne iş yapmaktadır? İşte detaylar

Hanefi Tok kimdir?

Hanefi Tok kimdir?

Tok kendini şöyle anlatıyor;

1967 Yilinda Çaykara Ilçesine bagli Egridere Köyünde dogdum. Ilk ve Orta ögrenimimi Çaykara’da, lise ögrenimimi Trabzon Lisesi’nde tamamladim. Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Fakültesi Orman Endüstri Mühendisligi Bölümünü 1988 yilinda tamamlayarak mezun oldum.

1990 yilinda vatani görevimi Yedek Subay olarak tamamladiktan sonra ticarete atildim. 2001 yilinda Çaykara Ilçesi’nde AK Parti Kurucu Ilçe Baskani olarak atandiktan sonra iki dönem ilçe baskanligi görevini yürüttüm. Uzun yillar Çaykara’da ticaretle istigal ettim. Evli ve dört çocuk babasiyim.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler