Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen trafik kazası kameralara yansıdı. Video Haber

Kazada, ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Kaza Güvenlik kameralarına yansıdı.

Trabzon'un Araklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Kazada, ilk belirlemelere göre bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı. Kaza Güvenlik kameralarına yansıdı.

Kaza, ilçenin Yalıboyu mevkiinde gerçekleşti. Trabzon'dan Rize yönüne gitmekte olan ve sürücüsü belirlenemeyen 61 FD 355 plakalı otomobil, aynı yönde ilerleyen Tolunay Deniz'in kullandığı 61 KZ 634 plakalı Kartal marka otomobile çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle iki araç da orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Bu sırada, Tolunay Deniz'in yönetimindeki araç, karşı yönden gelen 53 AAG 555 plakalı tıra çarptı.

Kazada ağır yaralanan 25 yaşındaki Tolunay Deniz, kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
Kazaya karışan diğer araçlarda bulunan F.D. (21) ve kimliği belirlenemeyen bir kişi yaralandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber