Sonbaharda Denemeniz Gereken 9 Ruj Rengi

Sonbaharda bakım rutininizi değiştirdiğiniz gibi makyaj paletinizdeki renkleri de yenilemelisiniz.

Sonbaharda Denemeniz Gereken 9 Ruj Rengi

Yoğun Kırmızı

yogun-kirmizi-ruj.jpg

Bu sezon kırmızılar daha yoğun ve daha göz alıcı. Soğuk alt tonlu bir kırmızıyla dudaklarınıza Parizyen bir imza atmaya hazırlanın.

Sıcak Nude

sicak-nude.jpg

Sonbaharla birlikte serinleyen havayı ısıtmak için daha sıcak tonlu nude'lara yönelebilirsiniz.Koyu Kırmızı
Kırmızı kadar çekici ve bordo kadar gizemli: Şarap tonları ruj paletinizin olmazsa olmazları arasında.

Barbie Pembesi

barbie-pembesi-ruj.jpg

Barbiecore trendinin makyajdaki etkisi sonbaharda da devam ediyor. Şeker pembe tonlu parlatıcılar, makyaj koleksiyonunuzun vazgeçilmezlerinden.

90'lara Dönüş

90lara-donus.jpg

90'ların makyaj trendi de tıpkı Barbiecore gibi hakimiyetini sürdürüyor. Koyu ve sıcak nude'lar bu trendin imza görünümlerinden.

Doğal Pembelik

sicak-nude-001.jpg

Taze ve doğal pembe dudaklar sezonun vazgeçilmezlerinden. Renk değiştirerek cildinize uyumlanan rujlarla bu göz alıcı sonuca kavuşabilirsiniz.

Rouge Hermès - 49 Rose Tamisé

rouge-hermes.webp

Havanın kapalı olduğu günlerde makyajınızı sonbaharın durgun ve gizemli karakteriyle uyumlamak isterseniz içinde grilik barındıran soğuk üzüm tonları harika bir eşlikçi olabilir.

Acı Kahve

acikahve.jpg

Koyu tonlu rujlardan hoşlanıyorsanız ve bordodan farklı bir renk denemek istyorsanız acı kahvenin lezzetli tonlarına mutlaka göz

Daha Koyu
Koyu paletlerin ön plana çıktığı sonbahar aylarında tercihiniz daha radikal renklerden yanaysa siyaha göz kırpan koyu mor aradığınız ton olabilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler