Herkesin Nasıl Yaptığınızı Merak Edeceği 2023'ün Trendi 10 Parti Makyajı

Makyaj dünyasında sadeliğin ön plana çıktığı 2022 yılının aksine bu sene parıltı ve ışıltı moda! tercih etmeniz halinde sizi çok daha havalı gösterecek senenin enlerini birlikte keşfedelim!

Herkesin Nasıl Yaptığınızı Merak Edeceği 2023'ün Trendi 10 Parti Makyajı

1. Geceyi yansıtan maviler

90'lı yıllarda hemen hemen her kadının makyaj çantasında bulunan mavi farlar, uzun bir aradan sonra tekrar moda oldu. Geceyi yansıtan maviler ve peşi sıra gelen tonlar, adeta senenin makyaj trendlerini oluşturuyor diyebiliriz. Özellikle parti makyajlarında öne çıkan mavi far, 90'lı yılların aksine yoğun ve hacimli bir şekilde karşımıza çıkıyor. Geceyi yansıtan gözleri destekleyen yoğun kirpikler ise 2022'nin trendlerini adeta gözler önüne seriyor.

geceyi-yansitan-maviler.webp

2. Dönemin en hit makyaj trendi:

vücut taşları2022 partilerinde sıkça karşılaşacağınız taşlı makyajlar, Euphoria dizisi ile domino etkisi yarattı diyebiliriz. Özellikle bu sene göz makyajlarında yoğunluk gösteren taşlı stiller, senenin en trend görünümlerinden birini oluşturuyor. Makyajın özgürleşmesini ve kişiselleştirilmesine yardımcı olan bu makyaj stili, bizce uzun bir süre daha makyaj dünyasında yer alacak. Dikkat çekici detaylar ve keskin bakışlar için siz de göz makyajınızda parıltılı taşlar kullanmayı deneyebilirsiniz.

donemin-hit-makyaj-trendi.webp

3. Minimal çizgiler ile makyajınızın seyrini değiştirin!

Alışılmışın dışına çıkan çizgiler geçtiğimiz sene gibi bu senede çok moda! Minimal dokunuşları göz makyajları ile buluşturan renkli göz kalemleri, aynı zamanda bakışlara estetik bir görünüm katıyor. Makyajın seyrini değiştiren renkli çizgileri kendi makyaj stilinize adapte etmek için sade bir cilt makyajı tercih edebilirsiniz.

minimal-cizgiler.webp

4. Festival tadında göz makyajları

Partilerin odağı haline gelen renkler, 2022 trendlerine de ev sahipliği yapıyor. Geceden gündüze her makyajda karşımıza çıkan renkler, özellikle neon tonların gücünü makyaja taşıyor. 2022 partilerinde sıkça karşınıza çıkacak olan bu akıma, şimdiden ayak uydurmak için rutinlerinizde ufak değişikliklere gitmeniz gerekiyor. Renkli eyeliner çeşitleri, neon göz kalemleri ve benzeri pek çok ürün festival tadında makyajlar yapmanıza yardımcı olacaktır! Parti makyajları gittikçe daha da özgürleşiyor ve kişiselleşiyor. Artık alışılmış kalıplar bir bir yıkılıyor. Özellikle göz makyajlarında karşımıza çıkan belirli kalıplar ne mutlu ki artık yok! Sadeliğin ve klasik olanın önemini yitirdiği bu dönemde; dağınık ve farklı olan moda! Sen de katılacağın herhangi bir partide kendini göstermek için dilediğin şekilde eyeliner çekebilirsin.

festival-tadinda-goz-makyaji.webp

5. Özgür eyeliner modelleri

Parti makyajları gittikçe daha da özgürleşiyor ve kişiselleşiyor. Artık alışılmış kalıplar bir bir yıkılıyor. Özellikle göz makyajlarında karşımıza çıkan belirli kalıplar ne mutlu ki artık yok! Sadeliğin ve klasik olanın önemini yitirdiği bu dönemde; dağınık ve farklı olan moda!

zgur-eyeliner.webp

6. Baskın renkleri özgür bırakın!

Birkaç madde önce renklerin parti makyajlarında öne çıktığından bahsetmiştik. Evet, partilerin yeni gözdesi renkler uzun bir süre daha bizimle! Özellikle baskın renklerin öne çıkacağı 2022 partilerinde özgün ve özgür makyaj stilleri çok moda olacak! Sen de katılacağın partide dilersen renklerin uyumuna kapıl, dilersen baskın renkleri özgür bırak!

baskin-renjler.webp

7. Canlı ve aydınlık bir cilt ile tüm gece ışıldayın.

Makyaj dünyasının değişmeyen trendleri arasında yer alan aydınlık cilt makyajı, 2022 parti makyajlarına da ev sahipliği yapıyor! Değişen tüm kalıplara rağmen sağlıklı görünen aydınlık bir cilt makyajı vazgeçilmez görünümlerin başında geliyor.

canli-ve-aydinlik.webp

8. Yanaklarını ortaya çıkar!

Sağlık görünen cilt makyajının en iyi destekleyicisi kuşkusuz renkli yanaklardır. 2022 parti makyajlarında da öne çıkan renkli yanaklar, makyajın görünümünü değiştiren güçlü bir etken. Özgün bir parti kızı makyajında tercih edebileceğin bu görünümü, yanaklarını ön plana taşımak isteyeceğin günlerde deneyebilirsin.

yanaklari-ortaya-cikarin.webp

9. Metalik parlaklığı makyajının odağına taşı!

Metalik renklerin etkisini, klasik makyaj görünümünü yıkmak için kullanabilirsin. 2022 parti makyajları arasında yer alan metalik göz makyajları, dumanlı göz makyajlarının etkisini yitirecek güçlü bir etkiye sahip! Kalıpların dışında, cesur ve derin bakışlar için makyaj çantana birkaç metalik far ekleyebilir, partilerin en gözde makyaj stiline sahip olabilirsin.

metalik-parlak.webp

10. Yükselen pigment trendi

Özellikle parti makyajlarında öne çıkan pigment kullanımı, makyajın özgürlüğünü tam anlamıyla ön plana çıkardı. Hayal gücünün makyaj yeteneği ile bir araya geldiği bu akım, sanılanın aksine uygulaması kolay, etkisi yüksek trendlerden... Sen de göz makyajında pigment etkisini vurgulayabilir, birkaç dakikada ilgi çekici bakışlara sahip olabilirsin.

pigment-trendi.webp

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler