Trabzon'da İYİ Parti’de Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu adaylığını açıkladı

İYİ Parti Trabzon’da Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu il başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Trabzon'da İYİ Parti’de Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu adaylığını açıkladı

İYİ Parti İl Başkan Vekili Mehmet Şükrü Hacıahmetoğlu, İYİ Parti İl Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı. 

Açıklamalarda bulunan Hacıahmetoğlu, ”Dün akşam rahatsızlık geçiren genel başkanımız Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. bu partinin kurucu üyelerinden biriyim. İl başkanlığının zor bir görev olduğunu farkındayım. Ortak amacımız genel başkanımızı cumhurbaşkanı yapmaktır.

fwerer

Partimizin iktidara yürüdüğü bu dönemde tüm teşkilatlarımızla birlikte çalışacağız. Desteklerinizi talibim. Bu yolculuğun sonu Merak Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacaktır. İYİ Parti var olan bütün yanlışların doğrusunu ortaya koymak, tesis etmek için kuruldu. Bir tepkiden doğan büyük bir umuduz biz. Biz bu ülke gençliğinin mavi denizlere yelkenleri sürme Hayaliyiz, heyecanıyız..

Dünün yanlışlarını, yanılgılarını ve maalesef vurgulamak istiyorum ki hastalıklı siyaset alışkanlıklarını çocuklarımıza umut diye sunamayız.. Buna hakkımız yok, olmamalı.

Hepimiz özeleştiri yapmak ve aynadaki suretimiz ile yüzleşmek zorundayız. Kendine ait ve kendi adına karar veremeyenler, karar ortaya koyamayanlar ve bu parti adına emek ortaya Koyan insanları küçücük menfaatlere kurban edenler de kendileriyle yüzleşmeliler.

Geç de olsa gecikmiş olmamak adına, partim ve ülkem için hasıl olan endişelerimin karşısında durmamaya ve aday olmaya karar verdim. Yapılacak olan İl kongresinde İYİ Parti İl Başkanlığı'na adayım, Bu kararı almama vesile olan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepiniz müsterih olun buralarda bir yerlerde tek amacı İYİ bir parti ve iyi bir ÜLKE inşa etmek isteyen birileri var ve hep olacak. Kongremize giden kısa yolda koşabildiğim En yüksek hızla, ulaşabildiğim her gönle hitap edeceğime, teşkilatlarımızla İYİ Parti'yi birinci parti yapacağımıza inancım sonsuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, bahsettiğim hususlarda mücadele vermek üzere, sorumluluk almış bulunuyoruz. İYİ Parti Trabzon İl Başkan Adayı olarak, dahil olduğum bu sürecin şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber