Motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi!

Seyir halinde olan motosikletli, yayanın önüne çıkmasıyla devrildi.

Motosiklet sürücüsü metrelerce sürüklendi!

Maltepe’de seyir halinde olan motosiklet sürücüsü, yayanın bir anda önüne çıkmasıyla dengesini kaybederek düştü. Düşen motosiklet sürücüsünün yerde metrelerce sürüklendiği anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Maltepe’de geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, yolda seyir halindeki motosiklet sürücüsü, koşarak yola atlayan bir yayayı durdurmak için el işaretleri yaptı. Önüne çıkan yayaya çarpmamak için çaba sarf eden sürücü o anda dengesini kaybederek yere düştü. Yağmurdan dolayı kayganlaşan zeminde sürücü metrelerce sürüklendi. Yola atlayan yaya ile çevredekiler sürücünün yardımına koştu. Motosiklet sürücüsünün hafif yaralandığı kaza güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde motosiklet sürücüsü önüne çıkan yayaya çarpmamak isterken dengesini kaybedip düşüyor ve metrelerce sürükleniyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler