Hıncal Uluç'tan Trabzonspor Başkanı Ağaoğlu'na övgü

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in ilk yarısını 2. sırada tamamlayan Trabzonspor hakkında gazeteci Hıncal Uluç değerlendirmelerde bulundu.

A Spor'da yayınlanan programda konuşan Uluç, başkan Ahmet Ağaoğlu'na övgü yağdırdı.

BAŞAKŞEHİR KÖTÜ OYNUYOR

Bu sezonun bir fırsat sezonu olduğunu söyleyen Uluç " Başakşehir bugün en yakınındaki Trabzonspor'dan 6 puan yukarıda. Fenerbahçe'den 19 puan öndeyse bununen büyük sebebi Başakşehir'in oynadığı muhteşem futbol değil. Başakşehir'in sağladığı bir istikrar var sadece. Eğer Başakşehir fırsattan yararlanabilecek bir takım olsaydı şuan ikinciliği konuşuyor olurduk. Başakşehir çok futbol oynuyor." dedi.

AĞAOĞLU ÜSTÜN YETENEKLERİNİ KULLANMAYA BAŞLADI

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'ndan övgüyle bahseden Uluç "Trabzonspor ise fırsat sezonunda toparlanma imkanı buldu. Toparlayan kim ne derse desin Ahmet Ağaoğlu'dur. Onu ben golf sayesinde tanıdım. Türkiye'nin en büyük gazeteleri Antalya'da yeşili katlediyorlar diye golf kulüplerine karşı çıkarken Ahmet Ağaoğlu bana 100 golf sahası projesiyle gelen adamdır ve bunların çoğunluğunu başardı. Bugün Antalya'da turizm sezonu 8 aydan 10-12 aylara genişliyorsa golf sayesindedir. Antalya'ya sırtında uyku tulumuyla gelen hippilerin devamı yerine golf oynamaya gelen zengin turistlerin gelmesini dünyanın parasını bırakmasını sağlayan Ahmet Ağaoğlu'dur. Ağaoğlu golf sporunun kaybıdır, Türk futbolunun kazancı olacak. O üstün yeteneklerini Trabzon için yeniden kullanmaya başladı. Hemen etki görülmeye başladı. İlk yarının sonunda da likinci sıraya geldi Trabzonspor."  ifadelerini kullandı.

Uluç, Trabzonspor'da yaşanan sakatlıklarla ilgili değerlendirmede bulunurken "Her trakımda sakatlıklar olur. Önemli olan bütüne bakmak lazımdır. Eğer Trabzon sadece Sosa veya Onazi ile bir şey olacaksa zaten bir halt olmaz. Sakat dediğin takımda yedekler arasında Olcay var.  Bunun önünde ara transfer de var. " dedi. haber61

TRABZON'DA CİHANGİR VEYA BEBEK OLMAMASI...

Ayrıca bordo mavilierlin bazı avantajları olduğunu dile getiren Uluç "Trabzon'un en büyük avantajı maçtan sonra Cihangir veya Bebek sularına dalacak bir yer yok orada. Saat 9'da kendi eşinle restoranda sözleşsen, kulübe telefonlar yağıyor. Trabzonspor'un en büyük avantajı bu. Benim bu sene şampiyonluk adaylarımdan biri Trabzonspor'dur." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Videolar