Terör operasyonu - 15 kilo TNT elegeçirildi

Yapılan operasyonda çok sayıda mühimmat ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

Terör operasyonu - 15 kilo TNT elegeçirildi

Hakkâri'nin Çukurca ilçesi kırsalında jandarma ve polis tarafından, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonda, roketatar, doçka mühimmatı, el bombası, silah ve yaşam malzemeleri ele geçirildi. Operasyonda, 'terör örgütüne üye olmak' suçundan aranan bir kişi de gözaltına alındı.

Güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları aralıksız sürüyor. Hakkari İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü PKK'nın kış yapılanmasına yönelik Çukurca ilçesi Kazan Mahallesi'nde ve kırsal alanında operasyon düzenledi.

BİR TERÖR ŞÜPHELİSİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda, yapılan arazi arama-tarama faaliyetlerinde, 3 RPG-7 mühimmatı, 6 roket sevk fişeği, 2 Mavzer piyade tüfeği, 4 AK-47 Kalaşnikof piyade tüfeği, çok sayıda piyade tüfeği fişeği, 15 kilogram TNT kalıbı, 85 Doçka mühimmatı, 7 AK-47 Kalaşnikof şarjörü ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirilirken, 'terör örgütüne üye olmak' suçundan bir kişi gözaltına alındı. Bölgedeki operasyonlar sürüyor.

Terör operasyonu - 15 kilo TNT elegeçirildi

Terör operasyonu - 15 kilo TNT elegeçirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler