Zonguldak'ta maden ocağında göçük

Zonguldak'ta ruhsatsız kömür ocağında meydana gelen göçükte 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Kırat Mahallesi'nde kaçak işletildiği öne sürülen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Bu sırada ocakta oğlu A.K. ile çalışan Fah

Zonguldak'ta maden ocağında göçük

Zonguldak'ta ruhsatsız kömür ocağında meydana gelen göçükte 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kırat Mahallesi'nde kaçak işletildiği öne sürülen kömür ocağında henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana geldi. Bu sırada ocakta oğlu A.K. ile çalışan Fahrettin K. (70) yığınların altında kaldı. Göçükten kurtulan A.K, dışarı çıkarak çevredeki vatandaşlardan ve madencilerden yardım istedi.

Çevredekilerin yardımıyla kurtarılan Fahrettin K, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede kalbi duran madencinin, doktorların çabasıyla hayata döndürüldüğü ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi.

Ruhsatsız kömür ocağını A.K'nın işlettiği, babası ve 2 kardeşiyle burada üretim yaptıkları, olay sırasında kardeşlerinin ocakta olmadığı iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler