Yurtta 19 mayıs çoşkusu

Türkiye, Mustafa Kemal’in Anadolu’ya geçerek Milli Mücadele’nin meşalesini yaktığı 19 Mayıs’ı bir kez daha coşkuyla kutlayacak. Türkiye gençliği, bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı sevincini yaşıyacak. Bir çok şehirde konserler, göst

Yurtta 19 mayıs çoşkusu

Türkiye, Mustafa Kemal’in Anadolu’ya geçerek Milli Mücadele’nin meşalesini yaktığı 19 Mayıs’ı bir kez daha coşkuyla kutlayacak. Türkiye gençliği, bugün 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı sevincini yaşıyacak. Bir çok şehirde konserler, gösteriler, sergiler, paneller düzenlencek. Gençlik, Atası’na bağlılığını bir kez daha haykıracak. Kutlamalar, Ankara’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül başkanlığında Anıtkabir’de düzenlenecek törenle başlayacak. Saat 07.00’de başlayıp saat 24.00’te sona erecek kutlamalar sırasında tüm resmi daireler, özel kuruluşlar, müesseseler, askeri birlik, kurum ve karargahlar Türk bayrağı ve Atatürk portreleri ile donatılacak ve gece ışıklandırılacak. 19 Mayıs Stadyumu’nda yapılacak geçit töreni, beden eğitimi ve spor gösterileri de Gül’ün huzurunda yapılacak.

GENÇLERDEN BEKLENTİMİZ BÜYÜK

Cumhurbaşkanı Gül, 19 Mayıs mesajında gençlere“ Ülkesini seven nesiller olarak sizden beklentimiz büyüktür. Önümüzdeki yıllarda memleketimizin kalkınma davasını siz sürdürecek, sorunlarını siz çözeceksiniz. Sizlere güveniyoruz” diye seslendi. TBMMBaşkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve parti liderleri de birer mesaj yayınladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem