Yunusları görünce yere fırlattı ama...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Yunus Timleri şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Otomobildeki şahıslardan birinin attığı poşetin içerisinden bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde çıktı. Otomobildeki 4 kişi gözalt

Yunusları görünce yere fırlattı ama...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Yunus Timleri şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Otomobildeki şahıslardan birinin attığı poşetin içerisinden bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde çıktı. Otomobildeki 4 kişi gözaltına alındı.

Olay Murtaza Mahallesi Halit Hoca Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan motosikletli Yunus Timleri Halit Hoca Sokak üzerindeki bir gurubun yanına yanaşırken K.D. isimli bir kişinin elindeki poşeti attığını fark etti. Yapılan kontrolde K.D.'nin attığı poşetin içerisinden bonzai diye tabir edilen satışa hazır halde uyuşturucu maddesi çıktı.

Yunus Timleri K.D. ile birlikte bulunan M.Ö., A.Ö. ve Y.D.'yi göz altına alırken, yanlarında bulunan ve ismi alınamayan bir kadın şahsın ise kaçtığı tespit edildi. Polis ayrıca zanlıların kullandığı 34 KY 6571 plakalı otomobili de didik didik aradı. Polisin otomobilde yaptığı aramada da her hangi bir bulguya rastlanmadı.

Kullandıkları otomobil ile birlikte emniyete getirilen 4 zanlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği'nde sorguya alındı.

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem