Yüksel" Ben iki kere Trabzon teslimim

 Trabzon eski valisi halen Ankara Valiliği görevini sürdüren Alaattin Yüksel Trabzon'da valilik yapma onur ve gururuna nail olduğunu söyledi. Yüksel, "Bu salonda bulunan herkes nüfus cüzdanı ile Trabzon'a bir kez teslim olmuş olabilir ama ben iki kere tes

Yüksel" Ben iki kere Trabzon teslimim

 

Trabzon eski valisi halen Ankara Valiliği görevini sürdüren Alaattin Yüksel Trabzon'da valilik yapma onur ve gururuna nail olduğunu söyledi. Yüksel, "Bu salonda bulunan herkes nüfus cüzdanı ile Trabzon'a bir kez teslim olmuş olabilir ama ben iki kere teslim oldum. Bir kere idareten Trabzon'da görev yaptığım yılları son derece onurlu ve gururlu yıllar olarak kabul ederim" diye konuştu. Yüksel, Trabzon'u çoksevdiğine işaret ederek, "Karadeniz'in suları kadar çırpıntılı,yürekleri bir o kadar çırpıntılı, karakterleri, yiğitlikleri Karadeniz'in dağları kadar tükenmez olan bütün Karadenizlilere Ankara'dan selam olsun' dedi.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler