Yolu kapattılar asker müdahale etti!

Muş’un Varto ile Bingöl’ün Karlıova ilçeleri arasındaki karayolunu ulaşıma kapatan kapatan PKK yandaşlarına güvenlik kuvvetleri müdahale etti. Çatışma sırasında 3 kişi yaralandı.Valilikten yapılan açıklamada, bu sabahtan itibaren yolu temizleme çalışmalar

Yolu kapattılar asker müdahale etti!

Muş’un Varto ile Bingöl’ün Karlıova ilçeleri arasındaki karayolunu ulaşıma kapatan kapatan PKK yandaşlarına güvenlik kuvvetleri müdahale etti. Çatışma sırasında 3 kişi yaralandı.

Valilikten yapılan açıklamada, bu sabahtan itibaren yolu temizleme çalışmaları başlatıldı. Güvenlik kuvvetlerinin müdahalesi üzerine Varto-Karlıova karayolu üzerinde Leylek Köyü yakınlarında çatışma çıktı. Göstericiler güvenlik kuvvetlerine taş ve molotof kokteyle karşılık verdi. Gaz ve tazyikli su ile müdahale etti, havaya ateş açıldı, olaylar sırasında 3 kişi yaralandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler