Yolcu Otobüsü Devrildi 5 Ölü

Kayseri- Malatya karayolunda yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrilerek takla attıktan sonra ters döndü. 5 kişinin öldüğü kazada, 42 kişi de yaralandı.Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Kayseri- Malatya karoyolunun 75'inc

Yolcu Otobüsü Devrildi 5 Ölü

Kayseri- Malatya karayolunda yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkan yolcu otobüsü devrilerek takla attıktan sonra ters döndü. 5 kişinin öldüğü kazada, 42 kişi de yaralandı.


Kaza, dün saat 21.00 sıralarında Kayseri- Malatya karoyolunun 75'inci kilometresindeki Pınarbaşı İlçesi Bahçelik Dörttaş Mevkii'nde meydana geldi. Malatya'dan İstanbul'a giden 43 yaşındaki Ahmet Tahtacı yönetimindeki 27 AZ 756 plakalı yolcu otobüsü, yaklaşık 2 saat süren yağmurun ardından yolun kayganlaşması nedeniyle kontrolden çıktı. Önce sol şeride geçen otobüs, daha sonra yolun kenarına devrilip takla attı, ters döndü.

Hurdaya dönen otobüste sıkışan yolculardan 38 yaşındaki Fatma Mecit, 25 yaşındaki Meliha Doğan, 35 yaşındaki Selman Gür, 44 yaşındaki Hasan Özdemir ve kimliği henüz belirlemeyen 40 yaşlarında bir kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Aralarından bebeklerin de bulunduğu 42 yaralı ise, 112 Acil Yardım, hastanelerin ve özel hastanelerin ambulanslarıyla Pınarbaşı Devlet Hastanesi, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Gevher Nesibe Hastanesi'ne kaldırıldı. Otobüs ise, iş makinaları ve çekici yardımıyla düzeltildi. Kazadan yara almadan kurtulan şoför Ahmet Tahtacı gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem