Yerli otomobilin CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'tan ilk açıklama

Mehmet Gürcan Karakaş: Türkiye bir marka ve otomobilden daha fazlasını yapacak

Yerli otomobilin CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş'tan ilk açıklama

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret AŞ CEO’su göreine getirilen Mehmet Gürcan Karakaş, yaptığı ilk açıklamada, “Emin olun Türkiye, küresel ortamda rekabet edebilen bir marka ve otomobilden daha fazlasını yapacak" dedi.

Türkiye’nin yerli otomobil projesi için kurulan şirketin CEO’su olarak atanan Karakaş, konuya ilişkin yaptığı ilk açıklamada projenin Türkiye için makroekonomik gerekliiğinin yanında ileri teknoloji alanında olmasından dolayı stratejik olarak çok büyük önem taşıdığını belirtti.

Karakaş şöyle konuştu: “Teknolojideki gelişim klasik otomobili bir mobilite ekosistemine dönüştürecek. Projemizdeki yüksek motivasyon ve kararlılığı, ülkedeki büyük potansiyelin kullanımıyla birleştirdiğimizde küresel pazarda söz sahibi olunacağına kesin gözüyle bakıyorum. Türkiye'de doğdum, büyüdüm, bu ülkede okudum.

“İş hayatına Türkiye'de adım attım. Bu projeyle küresel pazarlarda edindiğim bilgi birikimimi ve tecrübemi ülkeme aktarabilme fırsatım olduğu için çok mutluyum. Emin olun Türkiye, küresel ortamda rekabet edebilen bir marka ve otomobilden daha fazlasını yapacak.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem