Yerli otomobilden bir fotoğraf daha...

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabından yerli otomobile ilişkin yeni bir fotoğraf paylaştı. Yerli otomobilin bugün ön tampon ve difüzör görüntüsü yayınlandı. Lale figürlü difüzörü görülürken, ön tamponun da silueti ortaya çıktı.

Yerli otomobilden bir fotoğraf daha...

Cuma günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tanıtılacak olan yerli otomobil için nefesler tutulmuş durumda. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) resmi Twitter hesabından yerli otomobile ilişkin yeni bir fotoğraf paylaştı.

TOGG paylaşımında, "TürkiyeninOtomobili derken çok ciddiydik! İlhamı sensin…" dedi.

Yerli otomobil tüm Türkiye tarafından merakla bekleniyor. Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu ise çalışmalarına son sürat devam ediyor. Twitter üzerinden paylaşılan fotoğraflarda yerli otomobilin bugün ön tampon ve difüzör görüntüsü yayınlandı. Lale figürlü difüzörü görülürken, ön tamponun da silueti ortaya çıktı.

İlk gün far tasarımı Twitter'dan yayınlanmış, ertesinde ise A sütunu, aynaları ve tavan çıtaları gösterilmişti.

27 Aralık'ta yapılacak lansman öncesinde Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Twitter hesabından araçlara ilişkin detay paylaşmaya başladı.

Cuma gününe kadar TOGG'un Twitter hesabında saat 14:30'da araçlara ilişkin detaylar yayınlanmaya devam edecek.

SON TEKNOLOJİ OLACAK

Yerli otomobilin elektrikli ve otonom sürüşe elverişli olması bekleniyor. 2022 yılında ise seri üretime geçilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem