Yeni okul saldırı iddiaları! 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’daki okullara yönelik saldırıların ardından sosyal medyada tehdit içerikli paylaşım yaptıkları belirlenen 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
Yeni okul saldırı iddiaları! 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da okula yönelik saldırıların ardından sosyal medyada tehdit içerikli paylaşımlar yapan 13'ü 18 yaşından küçük 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'ta okullara yapılan saldırılar sonrasında saldırı içerikli paylaşımlar yapan sosyal medya hesaplarına yönelik inceleme yapıldı. Okullara yönelik saldırıların ardından sosyal medyada tehdit içerikli paylaşımlar yapan 13'ü 18 yaşından küçük 25 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Şüpheliler hakkında "halk arasında korku ve panik o amacıyla tehdit" ve "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlarından soruşturma başlatıldı. 25 şüpheli hakkında arama, elkoyma ve gözaltına alma talimatları verildiği çalışmalara devam edildiği öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.