Yaşar Kemal'in sağlık durumu nasıl?

Yaşar Kemal'in sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, "Her hangi bir olumsuzluğa gidiş söz konusu değil. Bundan sonra ki süreçte de aynı seyrin devam ederek giderek iyileşme belirtilerinin ortaya çıkmasını bekliyoruz" dedi.Yaşar

Yaşar Kemal'in sağlık durumu nasıl?

Yaşar Kemal'in sağlık durumu ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, "Her hangi bir olumsuzluğa gidiş söz konusu değil. Bundan sonra ki süreçte de aynı seyrin devam ederek giderek iyileşme belirtilerinin ortaya çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Yaşar Kemal'in sağlık durumuyla ilgili İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan açıklama yaptı. Mehmet Akif Karan, “Dünden beri olan gelişmeler stabil durumda. Genel durumu kontrol altında" dedi.

"Uygun ilaç tedavileri ve destek tedavileri yapılıyor" diyen Karan, "Her hangi bir olumsuzluğa gidiş söz konusu değil. Bundan sonra ki süreçte de aynı seyrin devam ederek giderek iyileşme belirtilerinin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Bildiğiniz gibi akciğer enfeksiyonu ve kalp ritim bozukluğu sebebiyle yoğun bakımda tedaviye alınmıştı. Ne kadar daha yoğun bakımda kalacağı soruları gelmişti. Bu konuyu şu anda öngörmemiz mümkün değil.

Ama durumunda bir bozulma olmaması seyrinin giderek daha iyiye evrilmesi beklentilerine sebep oluyor. Bundan umutluyuz. Tüm uzman hekimlerimiz, öğretim üyelerimiz hastamızla yakından ilgilenmekte. Kısa zamanda daha iyi haberler verebilmeyi umut ediyoruz. Ailesi yanında, onlarda durumun son derece bilincindeler. Gayet uyumlu bir işbirliği içerisinde tedavisi sürüyor. Günlük olarak, yazılı olarak, basın bültenlerinde tüm bilgileri sizlere sunacağız" diye konuştu.

Karan bir gazetecinin Kemal'in şuurunun açık olup olmadığı yönünde ki soruyu ise yanıtsız bıraktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler