Yasadışı dinleme operasyonu zanlıları adliyede

Ankara merkezli 4 ilde ’Yasadışı dinleme’ iddialarına yönelik gerçekleştirilen ’Paralel yapı’ operasyonunda gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.Kriptoli ve normal telefonların usulsüz dinlenildiği iddiaları ile ilgili yürütülen soruşturma kapsa

Yasadışı dinleme operasyonu zanlıları adliyede

Ankara merkezli 4 ilde ’Yasadışı dinleme’ iddialarına yönelik gerçekleştirilen ’Paralel yapı’ operasyonunda gözaltına alınan zanlılar adliyeye sevk edildi.

Kriptoli ve normal telefonların usulsüz dinlenildiği iddiaları ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan zanlılar tutuldukları Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden sabah saatlerinde Ulus Devlet Hastanesi’ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Zanlılar daha sonra Gölbaşı Adliyesi’ne getirildi. Burada, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcılığı’nda görevli cumhuriyet savcısı Harun Ceylan tarafından zanlıların ifadesi alınacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem