Yaralan askerlerden biri Of'lu

Aktütün Karakolu'na geçtiğimiz cuma günü yapılan hain saldırıda 15 asker şehit olurken 21 asker de yaralanmıştı. Saldırıda yaralanan askerlerden birinin de Of'ta ikamet eden ve Artvin Yusufeli ilçesi Yüncüler köyü nüfusuna kayıtlı olan Bayram Yıldırım old

Yaralan askerlerden biri Of'lu

Aktütün Karakolu'na geçtiğimiz cuma günü yapılan hain saldırıda 15 asker şehit olurken 21 asker de yaralanmıştı. Saldırıda yaralanan askerlerden birinin de Of'ta ikamet eden ve Artvin Yusufeli ilçesi Yüncüler köyü nüfusuna kayıtlı olan Bayram Yıldırım olduğu belirlendi. Sekiz aylık asker olan Bayram Yıldırım'ın saldırıda sağ ayağının bilek kısmından koptuğu ve GATA'da tedavi altına alındığı, ancak ciddi bir hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.


Acı haberin ardından Ankara'ya hareket eden baba Mehmet ve anne Esma Yıldırım, karakola yapılan saldırıyı duydukları anda şehit isimlerine baktıklarını ve oğullarının ismini göremeyince sevindiklerini ifade etti. Buna rağmen oğluna ulaşamadığı için tedirginlik duyduğunu söyleyen baba Yıldırım, GATA'ya getirilen oğlu Bayram'ın kendisini aramasıyla durumu öğrendiğini belirtti. Oğlunun moralinin oldukça iyi olduğunu ve kendilerine moral vermeye çalıştığını belirten baba Yıldırım, "Allah'a şükürler olsun oğlum sağ. Sağ ayağı bilekten kopmuş. Ağrıları nedeniyle yoğun bakımda. İnşallah kısa sürede iyileşerek memlekete döneceğiz." dedi.

Teröristlerin mevzideyken havan topu ile saldırdıklarını belirten baba Mehmet Yıldırım, "İlk ateş açıldığında yanındaki 7 arkadaşı şehit düşmüş. Oğlumun da ayağı kopmuş ve yaralı olarak çatışmaya devam etmiş." diye konuştu.

Bu arada gazi Bayram Yıldırım'ın Erzincan'daki 3 aylık acemilik acemi eğitiminin ardından Hakkari Şemdinli'de 5 aydır vatani görevini yaptığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler