Yanmamak İçin Atladılar

Güngören'de bir otelde çıkan yangın nedeniyle paniğe kapılarak 5. kattan atlayan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.Sanayi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ünal Otel'in 5. Katında yangın çıktı. Otel müşterilerinden Ali Akçadağ (35) ile Doğan

Yanmamak İçin  Atladılar

Güngören'de bir otelde çıkan yangın nedeniyle paniğe kapılarak 5. kattan atlayan 2 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

Sanayi Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Ünal Otel'in 5. Katında yangın çıktı. Otel müşterilerinden Ali Akçadağ (35) ile Doğan Kalkaner, sabaha karşı 04.00 sıralarında otelin 5. katında bulunan 503 numaralı otel odalarına geldi.

Bu sırada henüz tespit edilemeyen bir nedenle otel odasında yangın çıktı. Alevler odanın tamamını sarınca paniğe kapılan Kahramanmaraş doğumlu Akçadağ ile Kalkaner, pencereye çıkıp 5. kattan aşağı atlayarak, feci şekilde hayatını kaybetti.

Olay sonrasında otelin yangın merdivenin açık olduğu öğrenilirken, yangının, şahısların yatmadan önce söndürmedikleri sigara izmaritinden kaynaklanmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Olay sonrası Merter, Bayrampaşa, Bakırköy ve Bağcılar müfrezesine ait itfaiye ekipleri ve ambulanslar yangın mahalline sevk edildi. İtfaiye ekipleri merdiven aracıyla yangına müdahale etti.

Kısa sürede söndürülen yangının ardından itfaiye ekipleri otelden duman tahliyesi yaptı. Vahim olayın ardından polis ekipleri, cesetlerin bulunduğu olay yerini çembere aldı. Olay Yeri İnceleme ekipleri deliller topladı. Zemine düşerek can veren otel müşterilerinin cesetleri, Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından olay yerinden kaldırıldı.

Yangın esnasında olay yerinde panik yaşanırken, otelden çıkartılan resepsiyon görevlisi bir kadın sinir krizleri geçirdi. Tedavi altına alınmak istemeyen görevli sağlık kontrolünü reddederek, bir süre polis aracında bekledikten sonra otele geri döndü.

Bazı görgü tanıkları, yangın çıktığı sırada sokakta bulunduğunu ve olayı gördüğünü söyledi. Alevlerin pencereden yükseldiğini kaydeden bir görgü tanığı, "Şahıslardan önce birincisi yanmış halde pencereden atladı ve arkasından diğer şahıs camdan atladı. Şahıslar feci şekilde can verdi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem