Yangın Değil Kundaklama

Adana'da 4 gün önce gece çalıştırdıkları vantilatörün kısa devre yapması sonucu çıktığı bildirilen yangında 2 çocuğuyla hayatını kaybeden kadının evinin kundaklandığı tespit edildi.Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi, 63 Sokak'

Yangın Değil Kundaklama

Adana'da 4 gün önce gece çalıştırdıkları vantilatörün kısa devre yapması sonucu çıktığı bildirilen yangında 2 çocuğuyla hayatını kaybeden kadının evinin kundaklandığı tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Şakirpaşa Mahallesi, 63 Sokak'taki Oğuz ailesinin yaşadığı 6 numaralı evde Sadiye Oğuz ile spastik engelli oğlu Muhammed (4) ve üç aylık bebeği Mehmet Taha'nın öldüğü, kocası Harun Oğuz'un yaralı olarak kurtulduğu yangınla ilgili inceleme tamamlandı.

Vantilatörün kısa devre yapması sonucu çıktığı belirtilen yangınla ilgili olay yerinde yapılan incelemede anne ile çocuklarının yattığı yer yatağındaki pamukta benzine rastlandı. Yangının kundaklama sonucu çıktığının tespit edilmesi üzerine Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Bu arada, yanarak ölen Sadiye Oğuz ile ağır yaralı olarak kurtulan kocası Harun Oğuz arasında bir süredir geçimsizlik olduğu ve olay gecesi aralarında kavga çıktığı ve genç kadının eşinden dayak yediği gerekçesiyle polis merkezine başvurup şikayette bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem