Yağmur, Dönüş Yolunu Etkiledi !

BOLU ve Düzce'de etkili olan yağmur nedeniyle, uzun bayram tatilinden dönenler araçlarıyla yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Kazalar zaman zaman ulaşımı etkilerken, araç yoğunluğu çok fazla olmadı.TEM'in Bolu ve Düzce kesiminde aralıklarla etkili olan yağmur

Yağmur, Dönüş Yolunu Etkiledi !

BOLU ve Düzce'de etkili olan yağmur nedeniyle, uzun bayram tatilinden dönenler araçlarıyla yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Kazalar zaman zaman ulaşımı etkilerken, araç yoğunluğu çok fazla olmadı.

TEM'in Bolu ve Düzce kesiminde aralıklarla etkili olan yağmur yağışı ulaşımı etkiledi. 9 günlük bayram tatilinin bitimine 1 gün kala yola çıkanlar yağış nedeniyle araçlarıyla yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Yollardaki kazalar nedeniyle zaman zaman ulaşımda aksamalar yaşandı. Yollarda bulunan elektronik levhalar aracılığıyla sürücülerin araçlarıyla yavaş ilerlemeleri istendi. TEM'in İstanbul yönüne araç yoğunluğu çok fazla olmadı. Ankara yönünde ulaşım rahat sağlandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem