Virajı alamadı 2 can aldı

Mersin’in Silifke ilçesine, virajı alamayan pikap bir evi yıktıktan sonra takla atarak bahçesine girdi. Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, hurdacılık işi ile uğraşan Muharrem Erdoğan’ın (40) kullandığı 31 NC 259 plakalı pikap,

Virajı alamadı 2 can aldı

Mersin’in Silifke ilçesine, virajı alamayan pikap bir evi yıktıktan sonra takla atarak bahçesine girdi. Kazada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, hurdacılık işi ile uğraşan Muharrem Erdoğan’ın (40) kullandığı 31 NC 259 plakalı pikap, Hırmanlı Mahallesi’nin çıkışına geldiği sırada virajı alamaması nedeni ile Mustafa Kıl’ın (74) evinin içerisine girip duvarı yıktıktan sonra evin bahçesine takla atarak düştü. Kazada aracın sürücüsü Muharrem Erdoğan ve yeğeni Deniz Erdoğan (24) olay yerinde hayatını kaybederken, oğlu Mehmet Erdoğan (13) yaralı olarak çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılarak Silifke Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Mehmet Erdoğan Mersin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Jandarma ekipleri her hangi bir başka kazanın olmaması için yolda önlem alırken çağrılan bir vinç yardımı ile kaza yapan araç olay yerinden kaldırıldı.

Silifke Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı Mehmet Erdoğan’ın durumu ağır olduğu için Mersin Devlet Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

Kaza anında evin içerisinde ev işleri ile uğraşan Mustafa Kıl’ın eşi Ayşe Kıl (64) bir anda evin içerisinden geçen şeyin gök gürültüsü zannettiğini fakat dışarıya çıktığında ise evinin bahçesine girmiş olan aracı gördüğünde şaşırdığını anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem