Vestel CECED'e üye oldu

Vestel, Avrupa beyaz eşya endüstrisinin en önemli uluslararası sektör birliklerinden biri olan The European Committee of Domestic Equipment Manufacturers (CECED) üyesi oldu. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan,"Çevreye duyarlılık ve s

Vestel CECED'e üye oldu

Vestel, Avrupa beyaz eşya endüstrisinin en önemli uluslararası sektör birliklerinden biri olan The European Committee of Domestic Equipment Manufacturers (CECED) üyesi oldu. Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan,"Çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik, Vestel'in vizyonunun en önemli bileşenlerinden. Bu özelliklerimizle Avrupa'da beyaz eşya sektörüne yön veren en önemli kuruluş CECED'in bir parçası olmaktan büyük gurur duyuyoruz. Çevre dostu üretim gücümüz ve ar-ge anlayışımızla CECED'in önemli oyuncuları arasında yer alarak, sektörel kararlarda etkili bir marka olacağımıza inanıyoruz." dedi.

CECED'e üyeliğin, bir Türk markasının Avrupa'nın sektörel fikir önderleri arasına katılması anlamına geldiğini söyleyen Erdoğan, "Beyaz eşya ve küçük ev aletleri sektörünün geleceğini belirleyen bu birlikte know-how alışverişi yapmakla kalmayacağız, dünyanın önde gelen firmalarıyla birlikte sektörü daha iyi noktalara getireceğiz. Sektöre kazandıracağımız yeni ürünlerle tüketicilerimize daha iyi hizmet ve daha yeşil bir dünya sunacak olmaktan gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu. Dünyanın hem sosyal hem ekonomik hem de çevresel açıdan hızlı bir değişim süreci içinde olduğunu belirterek, "Doğal kaynakların üzerindeki artan baskı, doğal yapıyı bozmaya yönelik tehdit oluşturuyor. Biz de Zorlu Grubu bünyesi altında Birleşmiş Milletler'in Küresel İlkeler Sözleşmesi'ne imza atmış, çevre duyarlılığı yüksek bir şirket olarak, sektörümüzde bu konuda daha fazla söz sahibi olmayı tercih ettik. Sürdürülebilir yaşama katkıda bulunma kararlılığımızı, bu uluslararası platformda da devam ettireceğiz. Çevre duyarlılığı ve sürdürülebilirlik vizyonumuz doğrultusunda CECED'de yer almak bizim için çok önemli." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler