Veliefendi Hipodromu'nda operasyon!

Veliefendi Hipodromu'nda dev polis operasyonu düzenlendi.

Veliefendi Hipodromu'nda operasyon!

Veliefendi Hipodromu'nda, çok sayıda polis ekibinin katılımıyla operasyon gerçekleştirildi. Hipodrom içerisinde saklanan kanun kaçakları yakalandı. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı bazı şubeler ile ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, sabah erken saatlerde Veliefendi Hipodromu'na geldi. Bazı ekipler hipodrom çevresinde güvenlik önlemi alırken, bazıları da hipodrom kompleksine girdi. Polislerin içeri girmesinin ardından hipodromun kapıları kapatıldı.Çok sayıda polisin katıldığı operasyonda ahırlar da dahil birçok yerde arama yapıldı. Havacılık Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis helikopteri de operasyona helikopterlerle destek verdi. 


ARAMANIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI: KANUN KAÇAKLARI!

İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan Veliefendi Hipodromu'nda sabah saatlerinde başlatılan polis operasyonunun detayları ortaya çıktı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın onayı ile Veliefendi Hipodromu'nda arama yaptı. Toplam 678 ahırın bulunduğu hipodromda çeşitli suçlulara yönelik arama gerçekleştiren polis, kanun kaçağı 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

Havadan polis helikopterinin de destek verdiği operasyon yaklaşık 4 saat sürdü. Arama saat 09.30 sularında sona erdi.

Hipodromda bugün herhangi bir müsabakanın bulunmadığı öğrenildi.
 

TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ: DESTEKLİYORUZ

Türkiye Jokey Kulübü, operasyonla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle: "Bu sabah (7 Ağustos 2017) İstanbul Veliefendi Hipodromu’nun pansiyon (ahırlar) bölgesinde kişilere yönelik, narkotik ve asayiş ekipleriyle geniş çaplı bir inceleme yapılmıştır. Türkiye Jokey Kulübü olarak, emniyetimizin zaman zaman gerçekleştirdiği bu tarz uygulamaları sonuna kadar desteklediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız."



Veliefendi Hipodromu'nda operasyon!
Veliefendi Hipodromu'nda operasyon!
Veliefendi Hipodromu'nda operasyon!
Veliefendi Hipodromu'nda operasyon!



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem