Validen Cinayet Açıklaması

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Çaykara ilçesinde bugün 4'ü aynı aileden 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın, aile içi bir sorun neticesinde gerçekleşmiş olabileceğini söyledi.Konuyla ilgili olarak Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın kayınvalides

Validen Cinayet Açıklaması

Trabzon Valisi Nuri Okutan, Çaykara ilçesinde bugün 4'ü aynı aileden 5 kişinin ölümüyle sonuçlanan olayın, aile içi bir sorun neticesinde gerçekleşmiş olabileceğini söyledi.

Konuyla ilgili olarak Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın kayınvalidesinin cenaze namazı sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Vali Okutan, "Aile içi bir sorun olarak görüyoruz. Katil yakalandığı zaman sorgulama sırasında cinayetin neden işlendiği ortaya çıkacaktır. Zanlının gidebileceği yerler üzerinde aramalar yapıyoruz. Cinayeti hangi silahla işlendiği konusunda bir açıklama yapmak için erken. Silahın her türlüsü olumsuz çünkü ortada bir cinayet var" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem