Vali Öz'den TTSO'ya ziyaret!

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Ticaret Ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti.   TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Öz, “Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası hem ilin, hem bölgenin, hem de Türkiy

Vali Öz'den TTSO'ya ziyaret!
Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Ticaret Ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti.
 
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Öz, “Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası hem ilin, hem bölgenin, hem de Türkiye'nin ticaret ve sanayi potansiyelini, ihracat ve kapasitesini geliştirmede önemli fonksiyonları olan bir kurumumuzdur. TTSO  pek çok projenin ortak kültür içinde önderliğini yapıyor. Güçlü bir kurumsal yapısı da var” dedi.
 
Trabzon'un önemli bir ticaret ve tarih kenti olmanın yanında bir turizm merkezi haline de geldiğini ifade eden Vali Öz, “Trabzon’da son yıllarda turizm önemli bir seviye yakaladı. Bölgemizde potansiyeli çok iyi olan bu sektörü hep birlikte koruyup geliştirmemiz gerekiyor. Gerek konaklama gerekse yeme içme ve kongre merkezi olma yolunda önemli yatırımlar var” diye konuştu.
 
17625.jpg
 
Vali Öz, Trabzon’da turizm yatırım ve danışma ofisinin açılacağını ifade ederek, “İlimizde turizm yatırım ve danışma ofisi açmayı düşünüyoruz. İngilizce ve Arapça bilen iki eleman ile bu ofisimiz 24 saat süre ile yatırımcıya hizmet verecektir. Bu hizmeti önümüzdeki sezona yetiştirmeyi planlıyoruz” dedi.
 
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacisalihoğlu da, yatırımcılara her türlü kolaylığın yapılması gerektiğini ifade ederek, “Bizler yatırımcıya her türlü kolaylığı sağlayıp teşvik edersek bundan hepimiz kazançlı çıkarız. Özellikle körfez ülkelerinden gelen yatırımcılar burada kendilerini ikinci sınıf vatandaş olarak görmediklerini söylüyorlar. Onlarla olan tarihi kültürel bağımız bu tür yatırımlarla pekiştirilirse hem ülkemiz hem de ilimiz bundan faydalanacaktır” dedi.  
 
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacisalihoğlu özellikle turizm konusunda ortak çalışma mekanizması oluşturulması gerektiğini de ifade etti.
 
17626.jpg
 
17627.jpg
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem