Vali Kızılcık: Milletin başı sağolsun

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Libya’da öldürülen Trabzonlu Yunus Emre Çelik ile ilgili açıklama yaptı. Vali Kızılcık, Çelik’in ölümünün tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu ve acılarının taze olduğunu belirterek, “Bir vatandaşımız, bir hemşehrimiz Yunus Emr

Vali Kızılcık: Milletin başı sağolsun

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Libya’da öldürülen Trabzonlu Yunus Emre Çelik ile ilgili açıklama yaptı.

 

Vali Kızılcık, Çelik’in ölümünün tüm Türkiye’yi yasa boğduğunu ve acılarının taze olduğunu belirterek, “Bir vatandaşımız, bir hemşehrimiz Yunus Emre Çelik, Libya’da öldürüldü. Yomra Oymalıtepe’ye bağlı olan hemşehrimizin şu anda orada bir hastahanenin morgunda tutulduğunu Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu açıkladı ve bize de bu konuda bilgi verildi tabi konuyu Devlet bakanımız Cemil Çiçek bey de takip ediyorlar. En kısa zamanda oradan alıp buraya getirip defnedilmesi için çaba içerisindeyiz" dedi.

 

Kızılcık, "Ailesine şu anda haber verildi ve babası sinir krizi geçirdi. Çok şükür ki babasının sağlık durumu iyi. Biz kendisine Allah’tan rahmet diliyoruz. Başta tüm milletimizin ve ailesinin sağolsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem