Uzmanından flaş açıklama! "Depremden korkan Trabzon'a taşınsın"

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Deprem korkusu yaşamak istemeyenler bu 9 şehre taşınabilir" dedi. Bu şehirler arasında Trabzon da yer aldı.

Uzmanından flaş açıklama! "Depremden korkan Trabzon'a taşınsın"

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, "Deprem korkusu yaşamak istemeyenler; Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu, Zonguldak'a taşınabilir. Bol yeşillik ile oksijen, deniz, balık, içten dostluk, güvenli yaşam. Daha ne istenir ki?" açıklamasında bulundu.

prof-dr-ovgun-ahmet-ercan.webp

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan dün akşam saatlerinde sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada "Hiç bir bilimsel dayanağı olmasa da, İstanbul'da her an deprem olacak denilir, sürekli korku salınırsa; kimisi kenti terk eder, parası olan yeni yapı satın alır, çaresizlerin ruhsal durumu bozulur. Bunu kim ister?" ifadelerini kullanmıştı.

prof-dr-ovgun-ahmet-ercan-deprem-korkusu-16847142-4728-m.jpg

ERCAN DEPREM KORKUSU YAŞAYANLARA SESLENDİ

Olası İstanbul depremiyle ilgili değerlendirmeleriyle dikkat çeken isimlerden biri olan Ahmet Ercan bugün yaptığı açıklamada ise deprem korkusu yaşayanlara taşınabilecekleri 9 ili sıraladı.

"DENİZ, BALIK, GÜVENLİ YAŞAM"

Prof. Dr. Ercan, "Deprem korkusu yaşamak istemeyenler; Artvin, Rize, Trabzon, Giresun, Ordu, Samsun, Sinop, Kastamonu, Zonguldak'a taşınabilir. Bol yeşillik ile oksijen, deniz, balık, içten dostluk, güvenli yaşam. Daha ne istenir ki?" dedi.

prof-dr-ovgun-ahmet-ercan-deprem-korkusu-16847142-6421-m.jpg

Kaynak:Haberler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem